2777
2789

خانما ب والله قسم خودم ب شخصه بعد سه سال انتظار برا باردار شدن بطور معجزه وار با چله این سیده خانم تازه تستم مثبت شده هرکی حاجت داره واعتقاد داره بره تو این کانال تو ایتا ب پی وی سیده بره و حاجتشو بگه که بهش بگه چ چله ایی از قرآن کریم بخونه وحاجت روا بشه بخدا ب پیر من ازش نتیجه گرفتم امیدوارم شماهم ب خواسته هاتون برسین اینم لینکش 

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

چرا قسم دروغ میخوری 

برو توبه کن گناهت رو مضاعف نکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قسم دروغ میخوری  برو توبه کن گناهت رو مضاعف نکن

اگه اعتقاد نداری مجبورت نکردم بیای تایپکم بفرما بیرون

چرا قسم دروغ میخوری  برو توبه کن گناهت رو مضاعف نکن

نهدعزیزم خیلیا از این کانال چله و ختم گرفتن حاجت گرفتن.بمنم ختم داد گفت مداومت کن من دوهفته خوندم ادامه ندادم البته چیزی که میخواستم نشد.

جریان چیه

جریان اینه میان اینجا دعا نویس که اغلب خودشون هستن تبلیغ میکنن 

بارها نی نی یار دست شون رو رو کرده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جریان چیه

یه لینکی فرستادم  گروه ایتا ک داخلش حاجت میده برا حاجت دارا فرستادم چون خودم نتیجه دیدم اخه چی گیرم بیاد دروغ بگم راسته ک میگن نینی سایتیا چیزای دروغو باورمیکنن چیزای راستو برعکس

اگه اعتقاد نداری مجبورت نکردم بیای تایپکم بفرما بیرون

باشه خداحافظ

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_پنج  

جریان اینه میان اینجا دعا نویس که اغلب خودشون هستن تبلیغ میکنن  بارها نی نی یار دست شون رو رو ...

فقط میگم خداازت نگذره چهله از ایه قران کریم کلام خدا بهت میگه بخونی ک ب خواسته ت برسی دعانویسیه؟

نهدعزیزم خیلیا از این کانال چله و ختم گرفتن حاجت گرفتن.بمنم ختم داد گفت مداومت کن من دوهفته خوندم اد ...

بفرمایید اینم شاهد 😔❤️

پول هم‌ میگیره؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
جریان اینه میان اینجا دعا نویس که اغلب خودشون هستن تبلیغ میکنن  بارها نی نی یار دست شون رو رو ...

تهمت!!!!!!!!!

حداقل ی سر ب کانال میزدی.اصلا دعانویسی نیست.فقط و فقط و فقط سوره قرآن میده ک بخونی بدون هیچ هزینه ای

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.