2777
2789
عنوان

خواب ساعت دیواری مرگه واقعاااا🥺🥺

2708 بازدید | 23 پست

خواب دیدم نمیدونم خونه کی بود ک داشتم عکسشو میدیدم،ولی رو دیوار پشت تی وی یه چیزی حدود۸ یا۹ تاساعت دیواری زده بودن!!!!خیلی هم همشون لوکس و گرون بودن

کسی میدونه چ تعبیری داره؟

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

منم چند شبه خواب میبینم دنیا به آخر رسیده نمیدونم تعبیرش 

چیه 

سر این خوابام خیلی حال خرابی میکشم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

من ک تا حالا نشنیدم خواب ساعت دیواری یعنی مرگ

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابها رو جدی نگیرید بیخیالش

بعضی خوابها دلیلش شرایط جسمی هست

بعضی هاشون  دلیلش شرایط روحی

مغز انسان فوق العاده پیچیده است و خوابهایی که میبینیم کار مغزمون هست...

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
خوابو نباید تعریف کرد به اولین نفری که خوابو تعریف کنی و تعبیر کنه اون میشه  تعبیر زبونی رو نم ...

نگران شدم آخه هوای شهرمون برفی‌ها نکنه کسی از عزیزام موقع رانندگی اتفاقی براش بیفته!!!

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
اگه خواب ببینی دندونت افتاده یا ی مرده ی چیزی ازت میگیره یا دعوتت میکنه یا با خودش تو رو میبره اون خ ...

مرسییی

اگه خواب ببینی دندونت افتاده یا ی مرده ی چیزی ازت میگیره یا دعوتت میکنه یا با خودش تو رو میبره اون خ ...

خوابه آخر زمان چی؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
من تعبییر خوابتو نمیدونم ولی میدونم مرگ نیست . هر چی هست خیره انشالله عزیزم

🥰مرسیی عزیزم بابت حس خوووب ک دادی❤

خوابها رو جدی نگیرید بیخیالش بعضی خوابها دلیلش شرایط جسمی هست بعضی هاشون  دلیلش شرایط روحی ...

ایشالا ک همینطوری باشهه 

دنبال تعبیر نرو، اگه به خوابت حس خوبی نداری یه صدقه‌ی کوچولو بده همیشه 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴