2777
2789
عنوان

سوختگی بعد از لیزر

678 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه کوچولو دستم بعد از لیزر سوخته.هرچی به اپراتور گفتم درجشو کم کنه هی گفت وقتی میتونی تحمل کنی نمیسوزونه.تورو خدا میشه بگید چیکار کنم؟خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزرش چی بود منم نوبت گرفتم 

راستی ازمایش هورمونی دادید و سونو؟ 

دکتره ب من گفت فقط ازمایش بده سونو نمیخواد بعد مرکز لیزر میگه سونو هم میخوام

موندم حرف دکترو قبول کنم یا مرکز لیزرو

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم
نه من هیچ کدومو ندادم

من موی زاید چانه دارم البته اندازه یه بند انگشت زیاد نیستش بقیه موعا عادی هستن چاقم نیستم پریودمم منظمه دکتر گفت سونو هم نده اول ازمایش بیار کافیه اون

ناجوره یعنی؟ چند جلسه رفتی

جلسه ی هشتمم بود.خیلی درجشو زیاد کرده بود هرچی گفتم کم کن گفت همین خوبه.همش استرس داشتم نسوزم.خداروشکر هیچ جای دیگم نسوخت فقط اینجا.آره به نظر خودم ناجوره.نمیدونی باید چی بزنم یا خودش خوب میشه یا نه؟از دیشب تاحالا دارم حرص میخورم

جلسه ی هشتمم بود.خیلی درجشو زیاد کرده بود هرچی گفتم کم کن گفت همین خوبه.همش استرس داشتم نسوزم.خداروش ...

زیینک برای سوختگی فکر میکنم خوبه به مرکز لیزر زنگ بزن بگو زینک بزنم؟

خوب دیگه کافیه به نظرمنم

ااول یه دکتر دیگه رفتم 

اینقدر ازمایش نوشته بودددددد با اینکه سابقه من تو سیستمش بود که بیماری ندارم. بعد دکتر دومی خیلی بهتر از اولیه پیش اون رفتم گفت همین چندتا ازمایش کافیه لازم نیست سونو هم بری