2777
2789
عنوان

تب پسرم

396 بازدید | 22 پست

پسرم خیلی مریض میشه و تب میکنه و همش نیاز به چرک خشک کن داره که میگن خوب نیست،،، نمیدونم چکنم بجای چرک خشک کن ایا دارویی هست؟؟ انگار بدنش ضعیف شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بهش بدم مقاومت بدنش بره بالا؟ 

ببین چرک خشک کن رابده

با اب و نمک پاشویه اش کن

دارچینم خیلی خوبه اگرمقدارزیادبخوره تبش میشکنه من دوبار دارچین خوردم تب ولرزم کلا قطع شد

اماچرک بدنش بایدرفع بشه سرخودقطع نکن به گوش و.....نزنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین چرک خشک کن رابده با اب و نمک پاشویه اش کن دارچینم خیلی خوبه اگرمقدارزیادبخوره تبش میشکنه من د ...

اره ده روز پیش دکتر داد من دو روز بیشتر ندادم الان دوباره تب کرده،، وقتی میخام بدمش خیلی احساس بدی دارم

داروی ایمنی بدن بهش بده تقویتش کن بدنش ضعیف شده سانستول بهش بده هم زینک دارش هست هم مولتی ویتامینش

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
اره ده روز پیش دکتر داد من دو روز بیشتر ندادم الان دوباره تب کرده،، وقتی میخام بدمش خیلی احساس بدی د ...

اشتباه کردی چرک خشک نبایدقطع بشه چون مقاومت بدنومیبره بالا

درسته خوبرنیست اماموقع بیماری ودکترمیده واجبه تب نشونه ی عفونته خدایی ناکرده میزنه به گوشش عفونت پرده گوشش پاره میشه

نکنید اینکارهارو😡

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره ده روز پیش دکتر داد من دو روز بیشتر ندادم الان دوباره تب کرده،، وقتی میخام بدمش خیلی احساس بدی د ...

کار بدی کردی سرخود قطع کردی!

آنتی بیوتیک دوره ای هستش.باید ۱هفته سر تایم استفاده بشه تا جواب بده.

حتی اگه تبش قطع شده و گلو درد و گوش دردش قطع شده بازم باید تا ۱هفته بدی.

ببین درسته دارو عوارض داره ولی بعضی وقتا فوایدش بیشتر از عوارضشه.پس سر خود دوز داروهارو کم و زیاد نکن و قطعش نکن.

اره میدونم اشتباه کردم

اگه فکر میکنی لازمه دوباره ببرش دکتر.

منم پسرم مریض بود ۱هفته روزگارم سیاه بود تازه دیروز دوره داروهاش تموم شد.

این زمستون کوفتی تموم شه راحت شیم چقد نحس بود زمستون امسال.

همه بچه ها یکسره مریض بودن طفلیا