2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنید بیرون از تهران اینجا برف فراوانه

ای کاش میشد ... 

هم من هم شوهرم ارزمونه بریم دهات زندگی کنیم بریم شمال روستا های شمال 

وای هوای تمیز همچی طبیعی 

اینقدر اینجا دود و خاک خوردیم خسته شدم 

برف اصلا نمیاد 

حتی تو پارک هم نمیشه رفت اینقدر کثیفه هوا 

خدا خودش کمک کنه ی روز از تهران بریم 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
عزیزم شهرکردنه خداییش زیادشم ضرره درختا شکستن دیوارای قدیمی ریختن

زیادشم خوبه قدرشو نمیدونین 

تا وقتی آخرین برفی ک دیدین واس ۵ سال پیش باشه 

وقتی هر سال دارین قدرشو نمیدونین

مگه نمیشه رفت

نه وقتی خانواده هامون همشون اینجان

کار شوهرم اینجاس

خونه زندگیم اینجاس 

فک فامیل همه اینجان 

کندن رفتن پروسه خیلی سخت و داستان داریه ک انشالله خدا کمک کنه بریم

چه باحالی عزیزم کی توحیاطمونوپارو کنه شوهرم بیرون سرکاره گیرافتادیم 

شوهرتوکی رفته سرکار پس اون چجوری رفت اگه امروز رفته؟

بعد خودت ی پا مردی اگه پارو نداری با خاک انداز بیفت ب جون برفا. بیرونم ک شهرداری اوکی میکنه .

تازه خونت اگه اپارتمانه با باقی همسایه ها کمک کنید دیگه 

شوهرتوکی رفته سرکار پس اون چجوری رفت اگه امروز رفته؟ بعد خودت ی پا مردی اگه پارو نداری با خاک انداز ...

نه جوریه که ماهی یه بارمیآد ۲۰ روزه رفته من دیسک کمردارم نمیتونم والا آره به قول خودت یه پامردم

ای کاش میشد ...  هم من هم شوهرم ارزمونه بریم دهات زندگی کنیم بریم شمال روستا های شمال  و ...

الهی امبن . وقتی ازین خراب شده خسته میشم میگم کاش تهران خراب میشد هرکس میرفت شهر خودش 

مامهاجرا اومدیم تهرانو برا خود تهرانی هام خراب کردیم ... 

هرررررر چند خود تهرانی ها جاهای خوب و بالاشهرن و هواشون بهتره 

نه جوریه که ماهی یه بارمیآد ۲۰ روزه رفته من دیسک کمردارم نمیتونم والا آره به قول خودت یه پامردم

بخدا عزیزم ما زنا مجبوریم هودمون مرد لاشیم . سخته ک شوهرت ماهی یکبار میاد . اوف .

اگه اپارتمانید نگران نباش میان همسایه ها اوکیش میکنند .مجبورن .ولی اگه منزلتون ویلایی و شخصیه زنگ بزن ی اشنا یا فوقش زنگ بزن شهرداری بگو دیسک دارم مریضم شوهرم نیس.ی کاگر بفرستن اگه سختشون بود لگو پول میدم بش