2777
2789

بچه ها کسی رو سراغ دارین بتونه با د..ع..ا   و   ط...ل...س..م اموال دزدی رو برگردونه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توک کار بر قدیمی باید بیشتر بشناسی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
توک کار بر قدیمی باید بیشتر بشناسی

از کجا بشناسم، اینجا اکثرا هرشماره ای میذارن کلاه برداره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

@نی_نی_یار_41‍   تاپیک ممنوعه بیزحمت بترکونش

دیرمتوجه شدم ودیدم برات انجام میدادم

واقعا میشد؟

الان چی میشه کاری کرد پولش برگرده؟