2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین خیلی نارحتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی ۳ بار خون ریزی داره هنوز نبردی؟ پس خیلی ناراحت و نگران نیستی داری ادا در میاری 

میشه اگ بلد نیستی حرف خوب بزنی بدتر دل ادمو نرنجونی من قبلا بخاطر خون دماغش بردم دکتر گفت مشکل نداره ۶۰درصد بچه ها خون دماغ میشن

میشه اگ بلد نیستی حرف خوب بزنی بدتر دل ادمو نرنجونی من قبلا بخاطر خون دماغش بردم دکتر گفت مشکل نداره ...

خواهر زاده و برادر زاده منم خون دماغ میشن.ببین دختر منم گوش درد داشت که جیق میزد بردم اورژانس مسکن زدن خوب شد البته دختر من سرما خورده بود.بجت سرما خورده؟

خوب میشه ... کلینیک نزدیک خونتونم اگه هست نوبت بگیر واسه اطفال هم بصرفه هست همم دکترای خوب میشینه

اصلا هزینه ش مهم نیست فردا حتما میبرم فقط نمیدونم حلقو بینی ببرم یا دکتر مغز و اعصاب

میشه اگ بلد نیستی حرف خوب بزنی بدتر دل ادمو نرنجونی من قبلا بخاطر خون دماغش بردم دکتر گفت مشکل نداره ...

دکتر جواب داده دیگه پس اینجا دنبال دکتری

جای تاپیک ببر متخصص گوش حلق بینی

اخلاقتم درست کن 

دلت نرنجه دلت ب حال اون بچت بسوزه ۳ روزه نبردی دکتر 

خواهر زاده و برادر زاده منم خون دماغ میشن.ببین دختر منم گوش درد داشت که جیق میزد بردم اورژانس مسکن ز ...

سرماخوردگیش خوب شده تو مدرسه اینطور شده چون هرچی کلاه شال براش میزارم تو مدرسه درمیاره برا زنگ تفریح وگرنه خودم با ماشین میبرم و میارمش 

اصلا هزینه ش مهم نیست فردا حتما میبرم فقط نمیدونم حلقو بینی ببرم یا دکتر مغز و اعصاب

اول ی فوق تخصص یا متخصص اطفال ببر ک تشخیص بده مشکلش چیه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم