2777
2789

بغض توی گلوم داره خفم میکنه

اصلا نمیفهمم بچم چرا شیر نمیخوره، انگار گلوشو میگیرن نمیخوره، 

۱۰ ماهش تمام شده، بعد از یه تایمی که کلا غذا رو زد کنار هیچی غذا نمیخوره شیرخشکیه، فقط شیر میخوره، اونم بگم چقد کم باور نمیکنید، مثلا بچه ی ۱۰ ماهه دیدین که ۱ پیونه ۱ پیمونه باید بهش شیر بدین؟

من ۹۰ تا شیر که براش درست میکنم، باید بغلش کنم سرپا تابش بدم براش آهنگ بزارم تا توی سه مرحله این کارو تکرار کنم تا ۹۰ تا رو بخوره 

به شدت خودشو سیخ میکنه گریه میکنه اگه بخوام بیشتر بدم 

رفلاکس داشت که با دارو کنترل میشه

نمیخوام بگم خسته شدم واقعا از اینکه باید با هزار و یک دنگ و فنگ بهش شیر بدم خسته نشدم از این خستم که تا کی میخواد یه پیمونه ای شیر بخوره

الان بغض داره خفم میکنه 

مدام دکتر میبرم دکترهای مختلف میبرم نمیدونم چیکار کنم دیگه

قلبم از نگرانی پره خیلی نگرانم براش 

خیلی ریزه میزه مونده

وزن تولدش ۲.۱۰۰ بود ۳۶ هفته دنیا اومد

الان ۱۰ ماهگی وزنش ۷.۶۰۰ هست

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

شاید دندون داره در میاره برا همین غذا نمیخوره 

چیزهای سرد و پوره حالت بهش بده دندونی بده گاز بزنه 

غذا رو داغ نده چیزهایی که با انگشت میتونه راحت برداره و دوست داره بزار جلوش بزار اصلا باهاشون بازی کنه میلش بکشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شاید دندون داره در میاره برا همین غذا نمیخوره  چیزهای سرد و پوره حالت بهش بده دندونی بده گاز ب ...

نه اصلا ربطی نداره، هزارتا کار و ترفند به کار بردم

نمیخواد که بخوره، دهنشو برای قاشق قفل میکنه، غذای انگشتی جلوش میزارم در حد یه دونه اشو هم نمیخوره

اینا هیچی شیر خوردنش چی؟؟؟ اندازه نوزاد ۱۰ روزه هم شیر نمیخوره 

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.