2777
2789

يادمه اون موقع تا سوال راجبه بارداری و اقدام داشتیم همه جواب میدادن الان فقط تاپیکای خاله زنکی جوابه…کاش یه سری مامانا بیان بگن قبل از موعد پریود چه علائمی داشتن…چقدر طول کشید باردار شن یا چیکار کردن تحرک اسپرم شوهرشون اوکی شد

مال من 9 سال پیش بوده اصلا یادم نیست بخدا وگرنه جواب میدادم🙈

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ی چیز منفاوت تو یرن هر خانمیه. هر خانمی ی جور عکس الفمل نشون میده. 

من خودم تو اولین اقدام باردار شدم. البته بگم از کیت تخمک گذاری و اینها استفاده کردم.و موعد پری  افتاد عقب 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱

من کاربری قبلیم سال ۹۸ زده بودم اون موقعم خیلی فرق نداش

ولی هفت سال پیش سوالای بارداری بیشتر جواب میدادن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
مال من 9 سال پیش بوده اصلا یادم نیست بخدا وگرنه جواب میدادم🙈

عزیزممم…مشکلی نیس ولی کلا نی نی سایت خیلی خلوت شده فکر کنم اکثرا مامان شدن به سلامتی…ولی من ۶ ساله درگیرم

من کاربری قبلیم سال ۹۸ زده بودم اون موقعم خیلی فرق نداش ولی هفت سال پیش سوالای بارداری بیشتر جواب م ...

تو این ۷ سال انگار ادما ی نسل عوض شدن‌ . جدی میگم با تسل انروز ارتباط برقرار کردن سخته. از زندگی فقط ازاد گشتنو رابطه اینا میفهمن. 

من کاربری قبلیم سال ۹۸ زده بودم اون موقعم خیلی فرق نداش ولی هفت سال پیش سوالای بارداری بیشتر جواب م ...

اره منم گفتم پنج سال پیش کاربری قبلیم خیلی جواب میدادن ولی الان نه

تو این ۷ سال انگار ادما ی نسل عوض شدن‌ . جدی میگم با تسل انروز ارتباط برقرار کردن سخته. از زندگی فقط ...

اصلا مشکلم این نیس حالا اونام حتما دردو دل میخوان بکنن ولی نی نی شایت در این حدم نبود کلی تاپیک زدم سوال داشتم راجبه ناباروری تهش یکی دو نفر جواب دادن

عزیزممم…مشکلی نیس ولی کلا نی نی سایت خیلی خلوت شده فکر کنم اکثرا مامان شدن به سلامتی…ولی من ۶ ساله د ...

خب چک کردی خودتو همسرتو. هیچ وقت از کیت تخمگ گذاری استفاده کردی. 

ی چی بگم‌عاخه بعضی تایپیکا خیلییییی تکراری هرروز ی تاپیک‌این سوال و‌میبینم و کلا بدن هرکس فرق داره من خواهرش اصن از همه چیییی بالا میاورد ی وضعی من اصن انکار نه انکار پری هم‌میشدم

خدایی خاله زنکی بیشتر کیف‌میده😂

بی شوخی خودم هیچی فقط خیلی خوابم‌میومد۱۰ر‌وز‌نشدم بی بی زدم‌مثبت شد