2777
2789
عنوان

بالاخره فالوش کردم🥲

150 بازدید | 6 پست

چندتا تاپیک قبل نوشتم که ماجرای پسره رو که برام زدن...حالا پیج اصلیمو غیرفعال کردم با پیج دیگه فالوش کردم کاش قبول کنه درخواستمو😭میخوام مطمئن بشم هنوز مجرده و با کسی تو رابطه نیست بعد بهش بگم...

به نظرتون پیج اصلیمو غیرفعال کردم متوجه نمیشه کی هستم نه؟اگه بفهمه حیثیت برام نمی‌مونه

فیکه پیجت؟

اینستا جدید بودن پیجتو می زنه

فالورتم صفره

میفهمه فیکی و قبول نمی کنه

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.
فیکه پیجت؟ اینستا جدید بودن پیجتو می زنه فالورتم صفره میفهمه فیکی و قبول نمی کنه

پیجو دو هفته‌اس زدم خودم نزدیک ۲۰نفرو فالو کردم ولی هفت نفر فالوم کردن🥲عکس پروفایل گذاشتم اسم و فامیلی الکی هم نوشتم نظرت؟!😩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیو هم بذار...پست هم بذار چنتا.

پیجو ببند که نبینه کسی لایکت نکرده.البته اینکارو باید قبل درخواست دادن می کردی...هر چند وقت یبار نگاه کن ببین قبول کرده یا نه...یه بار رد کرد دوباره باید اسم و ایناتو تغییر بدی بعد درخواست بدی.

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.
بیو هم بذار...پست هم بذار چنتا. پیجو ببند که نبینه کسی لایکت نکرده.البته اینکارو باید قبل درخواست د ...

اره بیو هم گذاشتم

فقط پست نذاشتم، اگه قبول نکنه چطوری فالوور جذب کنم در حد ۴۰،۵۰نفرم باشه خوبه

زیر چندتا پیج نوشتم فالوم کنید و...خبری نشد