سلام دوستان. من رفتم سونو NT،سن یک قل ۱۲ هفته و ۱ روز و سن قل دیگه ۱۲ هفته بود. ضربان قلب هر دو هم ۱۷۲. دکتر جنسیت و نگفت گفت زوده دیده نمیشه. اگه بلدید از روی عکس بهم بگید. ممنونم ❤️
عکس پست بعدی میذارم
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این ب دخترم میخوره ولی شکدارم .حالا جنسیتفهمیدی تگم کن
چشم حتما عزیزم. منم حس میکنم این دختره
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍