2777
2789
عنوان

همه فک میکنن کارمند بانک ...

4735 بازدید | 37 پست

دلم گرفته اگه حوصله نداری نخون خواستم خالی شم

همه فک میکنن کارمندای بانک ی زندگی خوب و مرفه و غرق در پول و تفریحات دارن، من ۱ سال و نیمه عقد کردم و ۷ ماهه زیر ی سقفم! تنها مسافرتی که رفتیم مثلا ماه عسلمون ی مشهد بود اونم با قطار و تو هتلی ک بانک قرار داد داشت و چیز خیلی جالبی نبود. تفریحات! اصلا وقت میشه؟؟ دو روز تو هفته شیفت از ۶ صب تا ۶ شب ک تا برسه خونه ۸! روزای دیگه اگه همکاراش مرخصی باشن ۷ صب تا ۵. همین ۱۲ ساعت انقد تلفن میکنن بهشون که اعصابش داغون داغون شده و واقعا کمبود آرامش، محبت، و مسائل زناشویی تو زندگی کاملا حس میشه! تا دم عید شیفت و حتی خود عید شیفت... جالبه که کارمندهای خانم تو شیفت ها مشارکتی ندارن و شوهرای ما باید پاره شن فقط! حقوق کمتر از شرکت های خصوصی که نصف بیشترش میره قسط همون وام هایی که میدن! وام با همون سود و بازپرداختی که مردم عادی میگیرن! که اگه بخوای ی روز خسته شی و استفا بدی نمیتونی چون باید تمام بدهی رو یکجا تسویه کنی! ی خونه ۶۰ متری ی ماشین ایرانی ساده

خسته شدم خواهرا، حاضرم هرچی دارم بدم وام هارو تسویه کنیم شوهرم بیاد بیرون بره شرکت های خصوصی کار کنه. ی مهمونی ساده نمیتونیم بریم چون شوهرم انقد خسته میشه که هیچی از مهمونی حالیش نمیشه تازه شب باید زود برگردیم ک ۵ ساعتی بخوابه و باز روز از نو....

زندگی بانکی از اون چیزی که فک میکنین فاجعه تره!

دلم میخواد معمولی تر از این زندگی کنیم از خوردن و پوشیدنمون بزنیم ولی ارامش و تفریحات ساده مون کنار هم بیشتر باشه!

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

ماها که همچین فکری نمیکنیم . چون من از کارمندای بانک که فامیلرهستن پرسیدم . یکیش وضعش توپه اونم گفت که  از حقوق خالی اینهمه درامد نمیشه . ...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم هیچکی از شرایطش راضی نیست

خدا رو شاکر باش شغل داره همسرت

من الان شغل پیدا شدن برای شوهرم دیگه شده ارزو

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
ماها که همچین فکری نمیکنیم . چون من از کارمندای بانک که فامیلرهستن پرسیدم . یکیش وضعش توپه اونم گفت ...

خوبه باز هستن ادمایی مث تو، ما میترسیم جایی بگیم ک شوهرم کارمند بانکه، مردم هنوز فک میکنن مث قدیم ب کارمندای بانک میرسن

همه مث هم نیستن شاید همسرت اضافه کاری برمیداره

فامیل درجه ۱مون کارمند بانکه ۳میاد خونه بهترین ماشین بهترین خورد و‌خوراک بهترین خونه چندتا زمین و..بهترین تفریح و‌تور و‌مسافرت و...کلا مرفه ان

فقط میتونم بگم هیچکی از شرایطش راضی نیست خدا رو شاکر باش شغل داره همسرت من الان شغل پیدا شدن برای ...

رشته ای که خونده میتونه شرکتای خصوصی کار کنه فقط از ترس اینکه سر سال نگن قرارداد تمدید نمیکنیم اومد بانک، ولی وقتی شوهرت اروم نباشه و همیشه خسته باشه زندگی خیلی تلخ میشه

انشالله شوهر توام زودتر کار پیدا کنه

ماها که همچین فکری نمیکنیم . چون من از کارمندای بانک که فامیلرهستن پرسیدم . یکیش وضعش توپه اونم گفت ...

اره تنها حقوق نیس در طول ماه واریزی دارن..مزایا دارن وام های خوب با درصد های پایین و ..دراز مدت دارن