2777
2789

من ۳۰ روزه زایمان کردم و بچه دوممه خیلی دلم گرفته نمیدونم افسردگی حساسیته چیه من یه خواهر دارم مجرده و از من ده سال کوچکتره هم مربی ورزش هم ارایشگاه داره منم رشته دانشگاهیم تربیت بدنی بود اما بخاطر اینکه تو شهر غریب بودم و بچم کسی نگه نمیداشت سرکار نرفتم و بکار کردن منم احتیاجی تو زندگیمون نبود 

اما خواهرم خیلی به خودش میرسه دماغش عمل کردم ژل زده مژه کاشته رنگ مو کلی چیتان پیتان خوشگلم هست حالا من الان فکر کنم زاییدم حوصله ندارم یه موهام شونه بزنم بچم خیلی بی قراره 

حالا امشب شوهرم بود یهو پدرم گفت وای دختر چرا اینجور پیر شدی چرا به خودت نمیرسی منم گفتم بابا تازه زایمان کردم میگه نگاه خواهرت از تو دل شاد تر و ماشالا رشید سرکارش میره اما تو بگو شل ول شوهرم یه نگاه کرد اصلا انتظار نداشتم اینجور بگه بغضی کردم بماند😢😢😢😢

بعد اومدیم خونه شوهرم گفت خواهرت پلنگ کرده خودش معلومه کسی نمیپسنده میاد خواستگاریش

نمیدونم حس میگه شوهرمم منو مقایسه میکنه منو اون اصلا تو شرایط هم نیستیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به در گفته دیوار بشنوه 

معمولا پدرها همچین کاری نمیکنن فکر کنم غیر مستقیم به شوهرت حرف زده 

نه!؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب اون سن و شرایطش ایجاد میکنه ابن مدلی باشه خودتو مقایسه نکن باهاش اما سعی کن کم کم به روال عادی بر ...

نمیدونم والا روال عادی چیه من واقعا خیلی زحمت میکشم تو خونه بچه داری رسیدگی به بچه مدرسه ای پخت شام و ناهار والا خواهر منم کاری نمیکنه تو خونه با دوستاش ۲۴ مهمونی اینا هستن

یه بارم تو تنهایی بابام گفت شوهرت سرتره 

حالا خوبه تنهایی گفته بهت 🫤

بعدم اسی به خودت برس سنی نداری که درسته زایمان کردی بچه داری واقعا سخته و تنها کارها رو‌خودت باید بیشتر برسی ولی یه وقتیم برا خودت بزار 

رفنارودرت درست نبوده به مادرت بگو بهش تذکر بده که مجدد همچین حرفی نزنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋