2777
2789
عنوان

انفجار خشم

120 بازدید | 13 پست

چند ساعت قبل پسرمو دعوا کردم و زدمش تو صورتش سیلی زدم و پشتش هم زدم چندبار اینقدر که حرصم و در آورد. 

نزدیک 5سالشه داداشش دعواش کرد آورد اتاق  ورفت اینم دنبالش میخواس بره هرچی گفتم نرو گوش نداد از پشتش زدم خندید و گفت دردم نیومد بازم زدم باز خندید این دفعه دیگه قاطی کردم و محکم سیلی زدم و هی زدمش انگار نه انگار. نه گریه کرد نه چیزی. 

ازخودم بدم میاد که چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم که یه بچه با من اینطوری میکنه. 

با گریه آخرش خوابید همش میگفت وقتی داد میزدی و عصبانی بودی مامان خیلی وحشتناک بودی. اگه الان بخوابم همش خوابهای بد میبینم و میترسم😓😓😢😢😢

دلم گرفته. بغلش کردم تا بخوابه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺🥺منم ترسیدم  خودت رو کنترل کن  دلیل حشمت رو نگفتی خب

بهش گفتم نرو دنبال داداشت و بیا بمون پیشم اما گوش نداد. 

داداشش هم از هال تا اتاق کشیده بود آورده بود پیش من و انداخت رو بالش اول به داداشش خندید و گفت دردم نیومد 

بهش گفتم نرو دنبال داداشت و بیا بمون پیشم اما گوش نداد.  داداشش هم از هال تا اتاق کشیده بود آو ...

هرچی فکر می کنم این باعث خشم نمیشه 

ولی درکت می کنم ..خسته هستی عزیزم یه کم برای خودت وقت بذار تا روحیه ات،عوض بشه و مادر بهتری باشی ..بخدا خشم زندگی خودت و بچه هارو داغون می کنه و استرس ایجاد می کنه تو خونه ...آروم باش🙃♥️🙏