2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن چه سخته

261 بازدید | 13 پست

من خودم مجردم خواهرم بچه دارنمیشد الان حامله هست به من میگه هرروز گریه می کردم هرروز تنها بودم خیلی سخته بیایین هرکدوممون یه ایت الکرسی به نیت چشم انتظارا بخونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخونم انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

🍀شما هم شریک کار خیر شوید🌹

و به هرکسی که مشکل ناباروری داره (اسپرم صفر، فقدان تخمدان، تخمک ضعیف، مشکلات رحمی و ...) کانال ما رو معرفی کنید تا آن‌ها هم طعم پدر و مادر شدن را بچشند. الهی آمین🤲👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/3836477583C0bd0884c0d

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
الهی شکر گلم خدا حفظش کنه. منم 6 ساله منتظرم و فردا صبح برای iui میرم بیمارستان. به خواهر گلت بگو ب ...

ایشاالله بچه دار میشی ۱ساعت فقط اونجا بخواب تا وقت ازمایشتم استراحت مطلق بکن فقط به دستشویی پاشو

فعلا  ک نشدنیه

بخدا فقط ایمان داشته باش خاله من با 4تاivfناموفق تو پنجومیش گرفت اونم دوقلو تو۶ماهه افتادن دیگه اخر خط رسیده بود حتی دیگه پولم نداش همه طلاهای خودش مامان بزرگم خرج دکترشده بود بعد یهسال دکتر ساده توشهر خودمون میرفت با دارو باردار شد بعد. چهارسال خودبه خود باز باردارشد توهم فقط ازخدا دست نکش من توروندیدم ولی دلم روشنه بچه دار میشی

بخدا فقط ایمان داشته باش خاله من با 4تاivfناموفق تو پنجومیش گرفت اونم دوقلو تو۶ماهه افتادن دیگه اخر ...

ممنون 

ب امید خدا 

خدا ا حفظشون کننهه

میگه که : به درد کسی خوردی بدردت نخورد بدردش بخوری بدرد نخوری 😂😁