2777
2789
دوتا لیوان آب هویج و با دوتا قاشق عسل قاطی کن هر دوساعت بخور تا سه بار مطمئن باش تا شب خونریزیت قطع میشه هیچ ضرری هم نداره
خدای مهربون 28/2/87منو به عشقم رسوند 2/10/91اولین فرشته و 25/3/95دومین فرشته رو بهم داد خدایا خیلی خیلی خیلی شکرت حفظشون کن بگو امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یدونه ماهی تابه رو بذار رو اجاق تا داغ داغ بشه.هیچی هم توش نریز.حسابی ک داغ شد،ی استکان عدس بریز توش و شرو کن تند تند بهم زدن تا نسوزه ی وقت.کم کم رنگ عدس تیره میشه ی خورده و بوش بلند میشه.بعد زیرش رو خانوش کن.سردتر ک شد بریز تو آسیاب و خوب پودرش کن.دوباره همین پودر رو بریز تو تابه داغ و تند تند بهم بزن باز.
چند سال پیش عمل سینوس داشتم پری بودم دکتر گفت نمیشه صبر کرد تا پاک بشی این دستور برام تجویز کرد
خدای مهربون 28/2/87منو به عشقم رسوند 2/10/91اولین فرشته و 25/3/95دومین فرشته رو بهم داد خدایا خیلی خیلی خیلی شکرت حفظشون کن بگو امین