2777
2789
عنوان

هیچ وقت هیچکس منو درک نکرده

525 بازدید | 21 پست

حرف زدن با آدما برام خیلی سخته همینطور نوشتن از اون چیزی که توی دلم میگذره ولی بعضی اوقات انقدر آشوب میشم که جایی جز اینجا برای پناه پیدا نمیکنم ؛ 

تمام زندگیم همیشه سعی کردم آدمی که باشم که دیگران ازم راضی هستند ولی هیچوقت خودم رو ندیدم ، همیشه خودم افتادم گوشه ی رینگ و له شدم ؛ 

بعد از مدت ها دوباره دیدمش خودش بود همون رنگ چشم ها همون صدا فقط کمی جا افتاده تر ….. ۱۲ سال گذشته ؛ 

کاش آدم با عرضه ای بودم کاش یاد گرفته بودم شجاع باشم و  هزاران کاش دیگه کاش میتونستم  سرش داد بزنم بگم من از همون روزی که جلوی کلاس طبقه ی سوم دیدمت عاشقت شدم ولی تو هیچوقت نفهمیدی… اون روز که با کس دیگه ای بودی من هنوز عاشقت بودم .. اون روزی که از اینجا به اجبار رفتم هم هنوز عاشق تو بودم فکر میکردم که یک روزی میای و همه چیز درست میشه ولی تو هیچوقت نیومدی 😭😭😭 

کاش میتونستم بهت بگم هر بار ازت پیام یا ایمیلی میگیرفتم تا خود صبح خوابم نمیبرد و غرق در خیال‌بافی میشدم ولی تو انقدر دیر جواب میدادی که از خودم بخاطر شور و شوقی که بخاطرت داشتم متنفر میشدم 

کاش میتونستم بهت بگم هنوز هم عاشقتم ولی نمیشه دیگه خیلی دیر شده یا حداقل من هنوز هم همون آدم ترسوی قدیمم 

امشب بجای این حرف ها فقط برات نوشتم 

خواهش میکنم …

کاش میشد بنویسم خواهش میکنم منو ببین 😭😭

عزیزم خیلی سخته واقعا 

نمیدونم حرفی برا گفتن نزاشتی

مثل خاهرمی هرکاری از دستم بربیاد کمکی خاصتی میکنم فراموشش کنی

۱۲سال بازم عاشقش موندی خیلی حرفه😞

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی سخته واقعا  نمیدونم حرفی برا گفتن نزاشتی مثل خاهرمی هرکاری از دستم بربیاد کمکی خاص ...

عزیزمی مهربون ممنونم لطف داری مرسی که خوندی ❤️❤️😭😭

ازدواج نکردی پس؟ چرا بهش نمیگی اگه اینهمه دوسش داری.... که خدایییییییییی نکرده زبونم لال  نش ...

چرا متاسفانه اونم از نوع اشتباه- الان مجردم  

کاش میشد بهش بگم ؛ اون موقع که یک پسر جوون بود و منم یک دختر  ۲۳-۲۴ ساله نشد بهش بگم ، البته میدونست فهمیده بود 

الان دیگه خیلی دیر شده 😭😢خیلی دیر خیلی 

چرا متاسفانه اونم از نوع اشتباه- الان مجردم   کاش میشد بهش بگم ؛ اون موقع که یک پسر جوون ...

سلام عزیزدلممم...خیلی ناراحت شدم کاش میتونستم کاری بکنم که حالت کمی خوب شه🥲🥲فقط میتونم بگم امیدوارم از این به بعد زندگی خیلیییییی خوبی داشته باشی ی زندگی پر از ارامش و سلامتی❤

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
سلام عزیزدلممم...خیلی ناراحت شدم کاش میتونستم کاری بکنم که حالت کمی خوب شه🥲🥲فقط میتونم بگم امیدوار ...

سلام عزیزدلم خوبی ؟ همه چیز خوبه ؟؟ممنونم گلم تو محبت داری عزیزمی مرسی مهربون انشالله ؛ امیدوارم که برای تو هم همینجوری باشه ❤️🌹🥰🥰

سلام عزیزم یادمه آلمان  مونیخ بودی الانم هستی شغلت چیه اونجا گلم؟ راضی ای از اونجا گرونی  ...

سلام عزیزم خوبین ؟ 

من کارمند عزیزدلم ، گرونی که یکم چرا ،  ولی نه اونقدر