2777
2789
عنوان

کلمه های آرایشی یادم بدین

178 بازدید | 9 پست

روم نخندینا امامیه بگین رژنود یعنی جی معنیه کلمه. نود چیه واینکه سایه اسموکی یعنی چی این کلمه ها یعنی چی 😣هر روز چیزای جدید می‌شنوم کامل راهنماییم کنید 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ های نود یعنی رنگ های خنثی و کمرنگ بزن نت چندتاشو ببین مثلا صورتی خیییلی کمرنگ مثل رنگ ناخن ک ب طبیعی بزنه 

اسموکی هم وقتی پشت پلک رو تیره و سیاه میکنن یا رنگهای تیره میزنن سایه اسموکی بهش میگن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
این اون نیست خواهر 😅😅 رژ گوشتی و این تناژ رنگ هم میگن نود 

اها اخه نود خالیرو دیدم😂

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv