2777
2789
عنوان

زندگی در دنیا

183 بازدید | 3 پست

من یه نظری دارم درباره زندگی کردن تو دنیا  با تجربه ای که الان دارم  من تقریبا ۲۹ سال دارم  . به نظر من آدم باید تو زندگی پر رو باشه   چون اگر نباشی از دست میری . برای هیچ اتفاقی اهمیت ندی هر تجربه ای که میکنی بفهمی دنیا رو نظر شما چیه  چون واقعا  نمیشه جلوی حوادث بد رو گرفت

من با عقل الانم بود ازدواج نمیکردم و جهانگرد میشدم زندگی برام فقط در تفریح و گشت و گذار معنا میشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود من آدم ازدواجی بودم ولی هیچ وقت برام نشد . فکرشو میکنم بهتر چون اون موقع ها من خیلی  کم رو بودم . ممکن بود شکست بخورم یا شوهرم آدم ناتویی باشه خیلی هم آدم ساده ای بودم . ولی الان یک گرگ شدم . میدونم آقایون دیگه برام اهمیت ندارن . میفهم که خیلیاشون به آدم توجه دارن.  کلا به مونث علاقه خاصی دارن براشون فرق  نمی کنه مجرد و متاهل .

همون بهتر که مجرد م چون من خیلی آدم ساده ای بودم