2777
2789

شاید خدا نگاهی ب دل منو مامانم کرد دلمون خونه برای داداشم.

نذر سفره ی حضرت رقیه کردم فقط حاجتمو از خدا میخام

کار هرشبم گریه اس

توروخدا برای حاجتم صلوات بفرستید دعا کنید شاید خدا نگاهی ب دلم داداش کوچولوم  کرد 

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

فرستادم 

🐏 اسمم اینازززز😘😗😬    پایین و بخون گلم.               یه صلوات واسم میفرستی 🥺                                   ممنون                 لایک کن منم واست میفرستم 😗🐎                   بیا اینم واسه گل روی تو با عشق   🌹🌹🌹🏅با تچکر

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وفرجنا به

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم گلم، 5تا هم ذکر یا جوادالائمه ادرکنی گفتم ب نیت 5تن که ان شاء الله داداشت زود خدب بشه و آرامش ب زندگیتون بیاد، امشب شب تولد امام جواد علیه السلام هست حتما از امام رضا عیدی بخاید

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

دعا کنید شتید دعا شما در حقم براورده شد

دیگ بریدیم .قلبمون وایستاده

زندگیم وابسته اس ب دعا شما

خواهر کنید برام

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
فرستادم گلم، 5تا هم ذکر یا جوادالائمه ادرکنی گفتم ب نیت 5تن که ان شاء الله داداشت زود خدب بشه و آرام ...

مرسی فداتشم

انشالا خدا نگاهی ب دلم کنه