2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 40 پست
واه چه حرفایی میزنی دکتر بدون سونو گفت بچه ات کوچیکه؟؟چه فکرای بدی میکنی مگه ان تی نرفتی؟؟انومالی نر ...

اره ارتفاع رحمم اندازه گرفت گفت کوچیکه بااینکه تغذیمم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا خوبی دختر ؟این چه حرفیه چرا انرژی متفی میدی ؟ من شکممم کوچیک بود بچمم وزنش کم بود همیشه ... ...

نمیدونم میزنم نت اختلال کروموزمی میگه همش دارم گریه میکنم کاش هیچوقت مادر نمیشدم دیگه خسته شدم دوسال بی خوابی کشیدم الانم اینطور

من موقع زایمان پسرم ب دکترم گفتم سونو برام بالای ۴ کیلو زد میترسم طبیعی زایمان کنم برگشت بهم گفت اتفاقا شکمت خیلیم کوچیکه فوقش گفت بشه ۳ کیلو دقیقا چندساعت بعد یه پسر ۴.۵ کیلو رو طبیعی زایمان کردم.حیف ک دکتره رفته بود وگرنه میخاستم داغونش کنم

نمیدونم میزنم نت اختلال کروموزمی میگه همش دارم گریه میکنم کاش هیچوقت مادر نمیشدم دیگه خسته شدم دوسال ...

نت خودش منبع بیماریه، جمع کن خودتو لطفا، ببین کی گفتم بچه ت هم سالم میشه هم خوشگل ، تازه پسرم هست 😬😊🥰

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊