2777
2789

پسرم بیست ماهشه خیلی کنجکاوه ولی اصلا فرمانهای ساده رو بلد نیست تقلید زیادی هم نداره. حرکاتش عالیه. از جامعه و بزرگترا نمیترسه ولی دکتر گفته باید ببرمش کلینیک. پنجشنبه وقت دادن. خیلی میترسم اوتیسم باشه

. سلام. ببینید بچه هایی که ازسن پایین درمعرض فضای مجازی قرارمیگیرند. سندروم صفحات الکترونیک میگیرن. که علائم همون علائم اتیسم هست  . پسر منم همین بود باکلی مشکل. اول تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال قطع میکنید کامل و اصلا نمیزارید. بعدهم ویس های ولا موسوی گوش کنید عالین. کار وگفتارهم نمیخواد  تو ویس ها میفهمید دلیلشو. موفق باشید انشاالله

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

کمک خواستید بگید

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک خواستید بگید

سلام. ممنون از راهنماییتون. راستش تلویزیون خیلی میدید بخاطر اینکه فقط با کارتون غذا میخورد. الان تلویزیون رو محدود کردم خیلی بهتر شده یه جلسه هم بردمش کاردرمانی ولی هیچکاری نکردن بازیهای معمولی که خودمون انجام میدیم. حالا گفتن بازم باید ببرم. میگن توجه و استدلالش مشکل داره. مشکل من اینه که دستور پذیری نداره. مثلا میگم برو ماشینتو بیار نمیدونه. بهش میگم بای بای کن دستشو میده به من که من با دست خودم تکونش بدم. مثلا میگم بخند چشمک بزن دندونتو نشون بده اصلا تقلید نمیکنه ازم

سلام. ممنون از راهنماییتون. راستش تلویزیون خیلی میدید بخاطر اینکه فقط با کارتون غذا میخورد. الان تلو ...

سلام .واسه این که درکش خوب بشه وتقلیدش اوکی بشه وهمه اینا .چاره اش اینه اول فضای مجازی ( تی وی  گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال) قطع میکنید کلا.بعد هم رعایت یکسری نکات مثل این که بهش استقلال میدید .بهش آزادی میدید تا جایی که آسیب نزنه به خودش وبقیه .غذاشو خودش بخوره .به چشم یه ناتوان نمیبینیدش .وکلی چیزای دیگه که من یادم نیس.

سلام .واسه این که درکش خوب بشه وتقلیدش اوکی بشه وهمه اینا .چاره اش اینه اول فضای مجازی ( تی وی   ...

مرسی عزیزم. تی وی رو کم کردم امشب برای اولین بار بدون تی وی شام خودرد. البته دو ساعت طول کشید. همین کارها رو هم تقریبا داریم انجام میدیم. مرسی ازت. بردمش خانه بازی خیلی بهش خوش گذشت. پارک و... بهتر شده خدا رو شکر

مرسی عزیزم. تی وی رو کم کردم امشب برای اولین بار بدون تی وی شام خودرد. البته دو ساعت طول کشید. همین ...

سلامت باشید.تی وی رو کلا خاموش کنید.همینطوراهنگ گوشی وکتاب

سلامت باشید.تی وی رو کلا خاموش کنید.همینطوراهنگ گوشی وکتاب

همین کارو کردم. چقدر خوب شد شما اینجا بهم پیام دادی. رفتم ویس های ولا موسوی رو هم گوش کردم. حس میکنم پسرم داره بهتر میشه. پسر شما چقدر طول کشید مثل بچه های عادی بشه. چون پسر من هنوز با اینکه بیست ماهشه اندازه بچه ده ماهه بلده از نظر درک گفتار و حتی بازیا

همین کارو کردم. چقدر خوب شد شما اینجا بهم پیام دادی. رفتم ویس های ولا موسوی رو هم گوش کردم. حس میکنم ...

نیاز به صبوری هست .پسر من الان یکساله که با این روش میریم حرف زدنش عالی شده نسبت به پارسال البته پسر من چهارسالش بود که فضای مجازی روقطع کردیم اما پسرشما سن ش پایین تره حتما زودترخوب میشه.عضو گروه امید بشید ویس ها ی اونجا روهم گوش بدید بعلاوه تجربیات مادران دیگه هم هست.به خانم دکتر پیام بدید تو واتساپ تاعضوتون کنند.

نیاز به صبوری هست .پسر من الان یکساله که با این روش میریم حرف زدنش عالی شده نسبت به پارسال البته پسر ...

مرسی حتما. ممنون که جوابمو دادین. انشالله همه بچه ها عاقبت بخیر بشن

مرسی حتما. ممنون که جوابمو دادین. انشالله همه بچه ها عاقبت بخیر بشن

سلام عزیزم. پسر منم مشکلات پسر شما رو دارن. سه چهار روزه مجازی را قطع کردم. شما پسرتون چطوره؟ پیشرفتی میبینید؟کلام پیدا کرده؟

سلام عزیزم. پسر منم مشکلات پسر شما رو دارن. سه چهار روزه مجازی را قطع کردم. شما پسرتون چطوره؟ پیشرفت ...

سلام من یک و نیم ماهه تلویزیون و گوشی و همه چیز رو قطع کردم. خیلی بهتر شده. اوا سازی میکنه ولی مهمتر اینکه دستور ها رو کم کم داره یاد میگیره. مثلا بشین. واستا. چراغو روشن خاموش کن و... با اسباب بازیاش بازی میکنه قبلا سمت اسباب بازی نمیرفت. تو مهمونیا به من نمیچسبه میره پیش بچه ها. خلاصه که تو این مدت کم خیلی حالش بهتر شده. شما هم همه جوره تلویزیون و گوشی و اینجور چیزا رو قطع کنید. ببریدش بیرون هرروز. پارک. خانه بازی و... مهمونی تا بچه با جامعه بیشتر باشه

سلام من یک و نیم ماهه تلویزیون و گوشی و همه چیز رو قطع کردم. خیلی بهتر شده. اوا سازی میکنه ولی مهمتر ...

این سندروم صفحات الکترونیک شده برام نور امید. خیلی درمونده شده بودم. حالا میدونم که مشکلاتی که داریم علت داشتن و قابل حل هستن

این سندروم صفحات الکترونیک شده برام نور امید. خیلی درمونده شده بودم. حالا میدونم که مشکلاتی که داریم ...

بله خیلی بهتر میشن. فقط محبت کنید بهش و ببریدش تو اجتماع و بین بچه ها