2777
2789
عنوان

درمان صددرصدی تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 24952 بازدید | 20 پست

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای تنبلی تخمدان کیست سینه اگزما پسوریازیس اگزما قارچ پوستی تیرگی بدن مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان  ناباروری رز  برای درمان تنبلی تخمدان و . . . دروغ میگه و هیچ تضمینی در کار نیست همه چیزایی که میداند رو تاپیک زدم گفتم شاید کسی پول کارگری و زحمت کسیو نده به اینا تا جایی که میدونم  تو ایتا کار میکنند من هیچی رو تبلیغ نمیکنممممم و نمی‌دونم کی داروش خوبه یا نه فقط میگم ازیتا نخرین بازم خودتون میدونید

عزیزم تاپیک جامع تنبلی تخمدان توی تاپیکای من هست بخونهر کاری لازمه بکنی رو نوشتمخودمم الان باردارمنگ ...

سلام عزیزم خوبی من ی سوال داشتم ببین من واس بی تحرکی شغلی استرس تنبلی خفیف گرفتم وزنم رفت بالا چن ماهه ورزش دارم رژیمم رعایت می‌کنم میترسم وزنم پایین نیاد دیگ میاد پایین وزن با رژیم و ورزش؟