میدونستید چقدر پس انداز برای ما خانما واجبه؟شاید بهتره بگم از غذا خوردنم واجب تره.خیلیامون از زندگیامون راضی هستیم و به این اصلا فکر نمیکنیم که شاید یه روزی خاستیم از همسرمون جدا بشیم یا خدایی نکرده یه اتفاق ناگوار بیوفته و ما بمونیمو یه عمر رفته
منم مثل خیلی از شما زندگی خیلی عاشقانه ای داشتم و هنوزم دارم
ولی از وقتی متوجه شدم همسرم بهم خیانت میکنه به آینده خودم خییییلی بیشتر از همه چی فکر کردم.
اون شبی که فهمیدم خیانتشو تو بهترین روزای زندگیمون بودیم و هیچوقت فکر نمیکردم همچین کاری با زندگیمون کنه همیشه پولا و درامدمون باهم بود از همه چی هم خبر داشتیم دقیقا مثل دوتا رفیق...
من رفتم خونه پدرم ولی با دست خالی
خیلی حس بدی بود چون هیچ پس اندازی نداشتم و فقط به بعد از اینکه طلاق بگیرم چطور دوباره شروع کنم فکر میکردم حتی پول دادخواست برای طلاق هم نداشتم و از طرفی چون عاشقش بودم نمیتونستم به اینکه واقعا ازش جدا بشم فکر کنم.نشستم با خودم تنها فکر کردم خیلی زیاد فکر کردم وقتی پشیمونی شوهرمو دیدم تصمیم گرفتم ببخشمش ولی اینبار با سیاست.من از کسی ضربه خوردم که عاشق هم بودیم برای برگشتم سه تا شرط گذاشتم خونه رو باید میزد به نامم حق طلاق و حضانت هم بهم میداد
خونه به نامم شد اما دوتای بعدی نه...
اون به من خیانت کرد ولی هر روووز با خودم تکرار میکنم ممکنه دوباره خیانت کنه
از اون روز به بعد من با این فکر تونستم برای خودم پس انداز مخفی درست کنم
اینطوری که اگه چیزی میخرم مبلغ بیشتری میگم فروشنده بکشه و مبلغ اضافه رو میندازم تو پس اندازام.یا هردفه کارتش دستم باشه ازش هرچقدر که بتونم کارت به کارت میکنم تو کارت خودم و میگم برای خونه خرید کردم.(همسر من پیگیر خریدا نیست اصلا)
چندوقتم هست با زبون سیاست مجبورش میکنم برام طلا میخره از طلای۳تومنی دست دوم تا النگو دستبد(هروقت که میبینم حسابش خوب کار میکنه درخواست طلا میکنم)تقریبا یکسال از خیانتش گذشته و و من تبدیل شدم به یه زن قوی و با سیاست که همچنان عاشق زندگی و شوهر و بچه هاشه امااااا با سیاست☺