عزیزم جریانش مفصله ولی تو این دنیا همه چیز از انرژی ساخته شده
ما ادمام از انرژی هستیم ولی چون انرژی رو نمیبینیم میگیم جذب ظاهر و شرایط ادما شدیم....
ارتباط ذهنی بین ادمام به همین دلیله که همگی از انرژی هستیم و بهم متصلیم مثل تیکه های یه زنجیر
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مرسی بنظرت میشه انرژیمون رو تغییر دادیا از همون اول ثابته
قطعا میشه تغییر داد
از ابتدا همه ادما انرژی شون هاله هاشون چاکراشون عالیییه ولی به مرور که بزرگ میشیم و رشد میکنیم و با اعمال مون و شنیده هامون اینا مسدود میشن ...
قدرت های الهی مون هم محدود میشن
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!