2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده برای شوهرم...

1066 بازدید | 38 پست
تنهایی داره داغونم میکنه اما به روی خودم نمیارم.نه پدری نه مادری که اخر هفته ها برم خونشون و دلتنگیامو باهاشون سهیم باشم از همه گاهی اوقات به خیلی چیزایی که اطرافم هست حسودیم میشه به داشتن پدر و مادر و محبتشون و اون دلگرمیاشون.....
تا شقایق هست زندگی باید کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون کجان مگه؟
درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
برو پیشش طلا جون بلیط هواپیما بخر یه سر برو بندر عباس ببینش این دیگه ناراحتی نداره گاهی وقتها خانما هم با همسرانشون می رن تو کشتی می مونن من خیلیا رو دیدم پاشو فردا برو...
اینجا فقط خانواده شوهرم هستن هر چند مردمان بدی نیستن و شاید من رو بیشتر از دخترشون دوست داشته باشن اما من هیچوقت نتونستم اونطوری که باید باهاشون احساس راحتی کنم و خودم سوا خونه دارم و تمام این مدت رو تنهایی تو خونه سر میکنم اما با دانشگاه مشغولم پدر و مادرم هم فوت شدن و خواهر و برادرام هم تهرانن و ازم دورن.
تا شقایق هست زندگی باید کرد...