2777
2789

پسرم دو روز دیگه چهاردهماهش میشه تو ۱۲ماهگی شروع کرد تازه چهار دست پا رفتن اصلا جاییو نمیگیره بلند بشه فقط تا رو زانوش بلند میشه فقط چهارشب پیش یدفعه مبلو گرفت بلند شد دیگه تکرار نکرد میدونم بچها باهم متفاوتن اما نباید دیگه الان تاتی تاتی کنه یا حداقل بلند بشه خود نمیدونم نیاز هست کار درمانی ببرم؟

بچه من دیر راه رفت همون ۱۴ ماه شاید تازه تلاش کرد برای مستقل ایستادن،من خیلی پی گیری کردم تا دکتر گفت خانم این میتونه راه بره نمیخواد،همونم شد،یهو رفت

ولی 

یه بار دیگه برگردم عقب بازم تمام اون پیگیری ها رو میکنم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من دیر راه رفت همون ۱۴ ماه شاید تازه تلاش کرد برای مستقل ایستادن،من خیلی پی گیری کردم تا دکتر گف ...

اهان من همش میگم چون دیر چهاردست وپا رفت شاید دیر راه بیفته کلافه شدم دیگه نمیدونم واسه چی نگران نباشم واسه همون گفتم تا کی صبر کنم اصلانم همکاری نمیکنه که تمرین کنم باهاش

اهان من همش میگم چون دیر چهاردست وپا رفت شاید دیر راه بیفته کلافه شدم دیگه نمیدونم واسه چی نگران نبا ...

برو متخصص اطفال ،یه چکاب میگیره خیالت راحت میشه،خدای نکرده حتی اگر یک درصد مشکلی باشه تا زوده بفهمی و پیگیر باشی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تنبله خب ولش کن کم کم بلند میشه😀😀 بخدا ی روزی میای تاپیک میزنی ک بچم انقد میدوعه تو خونه دیوونم ک ...

اره میدونم اما الان خیلی نگرانم که چرا راه نمیره اطرافیانم که ادمو همیشه کلافه میکنن

برو متخصص اطفال ،یه چکاب میگیره خیالت راحت میشه،خدای نکرده حتی اگر یک درصد مشکلی باشه تا زوده بفهمی ...

بردم ویتامین داده و روغن کبد ماهی داده اونارو میدم بهش گفته مشکلی نداره اما شنیدم میگن کار درمان باید ببری خواستم بدونم تا کی راه نره نرماله اخه

اره میدونم اما الان خیلی نگرانم که چرا راه نمیره اطرافیانم که ادمو همیشه کلافه میکنن

پسر خواهرشوهرم سیزده ماهشه تازه چهار دست و پا میره 

به نظرم حتما متخصص اطفال ببرش معاینه کنه 

اینجا هیچکس نمیتونه کمکت کنه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
پسر خواهرشوهرم سیزده ماهشه تازه چهار دست و پا میره  به نظرم حتما متخصص اطفال ببرش معاینه کنه&n ...

خب اون دکتر برده مشکلی داشته؟ من بردم گفته مشکلی نداره اما خودم استرس دارم که چرا نباید وایسته 

خب اون دکتر برده مشکلی داشته؟ من بردم گفته مشکلی نداره اما خودم استرس دارم که چرا نباید وایسته

سلام عزيزم 

بچه شما راه افتاده انشالا؟

پسر من ١٣ماهشه هنوز نميتونه خودش بلند شه بشينه يا از جايي بگيره بلند شه 

بردم دكتر آزمايش داد مشخص شد نرمي استخوان داره 

دكتر كلسيم و امگا٣ داد گفت تا دو ماه پا ميشه ميدوعه 

اما توبهداشت خيلي منو ترسوندن گفتن اگه تا ده روز بلند نشد ميفرستيمش مركز بچه هاي اتيسم 

دارم از ناراحتي دق ميكنم توروخدا جواب بدين و اميدوارم كنيد

فقط خدا 🕋