2777
2789
عنوان

کسی هست بره مسافرت پریود بشه

267 بازدید | 5 پست

من هروقت میرم مسافرت یا میرم شهرستان خونم واسه ۴یا۵روز بمونم پریود میشم نمی‌دونم چرا اینطوریه .ممکنه از نشستن تو ماشین باشه همش حس میکنم جایی بخوام برم بدنم به هم میریزه یا شاید خونه ام انرژی منفی داره 

خدایا شکرت بالاخره...

من وقتی میرفتم مسافرت وقتی داشتیم حرکت میکردیم پریود شدم🤣

هر دو ماه یه بار میرم همش حالم گرفتست مخصوصا وقتی میرم خونه انگار یه انرژی منفی داره هربار میرم پریودم

خدایا شکرت بالاخره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو ماه یه بار میرم همش حالم گرفتست مخصوصا وقتی میرم خونه انگار یه انرژی منفی داره هربار میرم پریو ...

من ن کلا ۴ یا ۵ ماه یبار پریود میشم

ب انرژی چه ربطی داره شاید استرس اینا داری یا از راهت دوره تو ماشین میشینی

من ن کلا ۴ یا ۵ ماه یبار پریود میشم ب انرژی چه ربطی داره شاید استرس اینا داری یا از راهت دوره تو ما ...

واسه اینکه بدنم درد نگیره هی از ماشین پیاده میشم راه میرم یا نگه میداریم واسه چایی یا نهار نمی‌دونم از چیه ملت میرن مسافرت خوش میگذرونن من همش نگرانم الان پریودم میاد

خدایا شکرت بالاخره...