2777
2789
عنوان

کانال خوب تو ایتا بیایید😱🤪

2125 بازدید | 24 پست

معرفی کنید من خیلی دوست دارم کانالای آشپزی با فیلم و هر چی خوبه معرفی کنید؟

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

http://eitaa.com/estand_esm

با اجازه استارتر💐کانال ارزانسرای هنریم تو ایتا. خوشحال میشم دیدن کنید. 

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانماا چن روز ایتام بالا نمیاره همش میزنه در حال بروز رسانی چیکارش کنم😶

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

تو ایتا خوبه برای فروش اینترنتی کانال یا گروه بزنم؟

اطرافیانم که زیاد ندارن🤔

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
تو ایتا خوبه برای فروش اینترنتی کانال یا گروه بزنم؟ اطرافیانم که زیاد ندارن🤔

آره نمیدونم چرا خیلیا نیستن ایتا

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
مذهبی میخوای گروه دارم عالیه.

لینکش داری

آره نمیدونم چرا خیلیا نیستن ایتا

اره اخه بس سرعتش داغونه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خانماا چن روز ایتام بالا نمیاره همش میزنه در حال بروز رسانی چیکارش کنم😶

پاک کن دوباره بریز ی بار برامن اینجوری شد الان درست شده

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
تو ایتا خوبه برای فروش اینترنتی کانال یا گروه بزنم؟ اطرافیانم که زیاد ندارن🤔

بعضی کانالها خوب رشد کردن و بالای صد کا عضو دارن بستگی به محصول و کیفیت و پشتیبانی داره

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
چند روزی تو گروه باشی دستت میاد چقد خوبه https://eitaa.com/joinchat/3940810952Cc7defd4899 لینک گ ...

ممنون