2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ابرومو برده خاهرا کمکಥ⌣ಥ

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 28 پست

من تازه هم خاستم برم دوش بگیرم  گفتم صورتمو پاکسازی کنم بد 

اومد دید خونمو تمیز میکنم گف مگ سگ ریده اینجا هی تمیز میکنی بدش رفته پایین میگ قربون اون ساختمون بشی 

بدش باز اومد دید صورتمو تمیز میکنم گف هی برا خودت خرج کن پسرمو دق دادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه نوکر استخدام کردن ،دیگه اون زمان گذاشت عروس بره خونه پدرشوهر از صب تاشب تمیز کنه ،اتفاقا الان همه چی برعکس شده بیشتر خونواده شوهرا هستن در خدمت عروسن ، ب شوهرت بگو بدن درد گرفتم از بس کار کردم،توانم نمیکشه ،یبار ناراحت بشه بهتره از ی عمر ک خودتو نابود داغون کنی برا دیگران، 

اینا دیگه بهت عادت کردن یجوری براشون شدی وظیفه . ب جهنم بزار ناراحت بشن باهات قط ارتباط کنن ،خیرشون ک گیرت نمیاد بزار شرشون هم نیاد،

خودتو با کارای خونت سرگرم کن فردا کابینتارو بریز بیرون مرتب کن پس فردا کمد پس فردا کشو هرروز یجا دوباره دفع بعد از اول اگرم گفتن بگو گرد گیری میکردم ناهار بزار شام بزار اینجوری سرگرمی منم اوایل ازدواجم مادرشوهرم میگفت بیا تنهایی، خونشون نزدیکه ولی من فقط وقتی دعوتم کنن میرم

من تازه هم خاستم برم دوش بگیرم  گفتم صورتمو پاکسازی کنم بد  اومد دید خونمو تمیز میکنم گف ...

وای اینجوری ک نمیشه به شوهرت بگو اروم اروم بگو مثلا و من تورو دق میدم؟خرجم زیاده؟ بعد اگه گفت نه و اینا بگو مامانت بهم اینجوری میگه ناراحت شدم البته بگم مردا خوششون نمیاد راجب خانوادشون حرف بزنی

من تازه هم خاستم برم دوش بگیرم  گفتم صورتمو پاکسازی کنم بد  اومد دید خونمو تمیز میکنم گف ...

همین ک شوهرم از در اومد پرش کرد شوهرمم میگ بخاطر من چیزی نگو امروز بش گفتم دیگ نمیتونم بخاطر ت سکوت کنم شوهرمم از دستش مونده یکمی کارم درس نباشه ب مامانم زنگ میزنه دخترت ال دخترت بله

وای اینجوری ک نمیشه به شوهرت بگو اروم اروم بگو مثلا و من تورو دق میدم؟خرجم زیاده؟ بعد اگه گفت نه و ا ...

اونم میگ بزار بگه مادرمه بخاطر من کوتاه بیاگف میخای از کی جدا شی ینی از خونه کی بری فقط مادرمع و پدرم دیگ

برو کلاس سعی کن زیاد خونه نمونی به مامنتم بگو اگه گفت بگو عروس اوردین کلفت که نیاوردین، بخاطر همین چیزاس به دوستام ک میخوان ازدواج کنن میگم عمرا تو یه ساختمون با خانواده نرین هرچی دورتر مستقلتر و زندگی قشنگتر

اون روزم میگف دخترام میانو میرن حق ندارین بش بگین بالا چشتون ابروی ب منو جاریم میگف جاریمم دعواش کرد الان قهره ولی من نه میگف هرکی خااس بمونه هرکی نخاس هری بیرون  میگم شوهرم میگ عصبی شده بزار بگه

اون روزم میگف دخترام میانو میرن حق ندارین بش بگین بالا چشتون ابروی ب منو جاریم میگف جاریمم دعواش کرد ...

بگو اگه منم عصبی بشم حرفی بزنم همینو میگی؟ الان فقط قصدت اینه منو ساکت کنی ساده گیر آوردی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند