لطفا کمک کنین خواهرانه من الان ۵ ماهه ک عروسی کردم قبل عروسی مادر شوهرم اینا میگفتن اومدی خونت دلت خواست میای پایین پیش ما نخواست ک هیچ (اینم بگم خونم طبقه بالای پدر شوهرم ) ولی از وقتی ک پا تو خونه گزاشتم همه کارای خونرو انجام میدم جارو کردن اشپزی کردن تمیزی خونه شستن ظرفا همه کارای خونه رو من انجام میدم نمیدونم چ جوری ب شوهرم بگم ک میخام منم مستقل باش نمیخام بیام پایین کار کنم ت خونه خودم هم فقط شبا میام میخابم همین صبح باید برم پایین نیم ساعت دیر برم مادر شوهرم میگ نمیومدی ببین ساعت چنده چرا دیر اومدی فلان حتی ی دستت درد نکنه نمیگن خواهر شوهرام بیان میخورن میرن اخلاقشون خوبه ولی اگ ی چیز کم باشه بدش میگن ببین دختر مردم دیگ
براي خودت برنامه ريزي كن كتاب بخون يا كلاس برو وقتت را با كارهايي كه دوست داري بر كن و بگو كار دارم فرصت ندارم بيام به همسرت هم كاري نداشته باش خودت با برنامه ريزي حل كن
عزیزم مگه نوکر استخدام کردن ،دیگه اون زمان گذاشت عروس بره خونه پدرشوهر از صب تاشب تمیز کنه ،اتفاقا الان همه چی برعکس شده بیشتر خونواده شوهرا هستن در خدمت عروسن ، ب شوهرت بگو بدن درد گرفتم از بس کار کردم،توانم نمیکشه ،یبار ناراحت بشه بهتره از ی عمر ک خودتو نابود داغون کنی برا دیگران،
اینا دیگه بهت عادت کردن یجوری براشون شدی وظیفه . ب جهنم بزار ناراحت بشن باهات قط ارتباط کنن ،خیرشون ک گیرت نمیاد بزار شرشون هم نیاد،
من تازه هم خاستم برم دوش بگیرم گفتم صورتمو پاکسازی کنم بد اومد دید خونمو تمیز میکنم گف ...
وای اینجوری ک نمیشه به شوهرت بگو اروم اروم بگو مثلا و من تورو دق میدم؟خرجم زیاده؟ بعد اگه گفت نه و اینا بگو مامانت بهم اینجوری میگه ناراحت شدم البته بگم مردا خوششون نمیاد راجب خانوادشون حرف بزنی
من تازه هم خاستم برم دوش بگیرم گفتم صورتمو پاکسازی کنم بد اومد دید خونمو تمیز میکنم گف ...
همین ک شوهرم از در اومد پرش کرد شوهرمم میگ بخاطر من چیزی نگو امروز بش گفتم دیگ نمیتونم بخاطر ت سکوت کنم شوهرمم از دستش مونده یکمی کارم درس نباشه ب مامانم زنگ میزنه دخترت ال دخترت بله
برو کلاس سعی کن زیاد خونه نمونی به مامنتم بگو اگه گفت بگو عروس اوردین کلفت که نیاوردین، بخاطر همین چیزاس به دوستام ک میخوان ازدواج کنن میگم عمرا تو یه ساختمون با خانواده نرین هرچی دورتر مستقلتر و زندگی قشنگتر
اون روزم میگف دخترام میانو میرن حق ندارین بش بگین بالا چشتون ابروی ب منو جاریم میگف جاریمم دعواش کرد الان قهره ولی من نه میگف هرکی خااس بمونه هرکی نخاس هری بیرون میگم شوهرم میگ عصبی شده بزار بگه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند