2777
2789

اصلا داریم ک زیر شیش میلیون پولش باشه

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

حداقل ۱۵میلیون

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرررر دوربینی باشه حتی اپل ۱۳ یا ۱۴ ک کیفیتشون حرف نداره بعد از ی مدت کیفیت میاد پایین

من مدل ها.  قیمت ها رو نمیدونم. ولی s8+ دارم عکس های اولش اونقددد زیباست الان اصلا ب درد نمیخوره. شاید نسبت ب بعضی دوربینا خوب باشه ولی ی نسبت خودش بد شده

a51 هم یکی داشت عالی بود ولی الان بنظرم‌مالی نیست

هرررر دوربینی باشه حتی اپل ۱۳ یا ۱۴ ک کیفیتشون حرف نداره بعد از ی مدت کیفیت میاد پایین من مدل ها. & ...

ولی من پنج سال آیفونx داشتم

میتونم هم اولین عکساش رو بزارم و هم این چند وقت اخیر قبل اینکه عوضش کنم

اصلا ذره ای تغییر نکرده بود 

هرررر دوربینی باشه حتی اپل ۱۳ یا ۱۴ ک کیفیتشون حرف نداره بعد از ی مدت کیفیت میاد پایین من مدل ها. & ...

اره بعد از ی مدت کیفیت دوربیتشون میاد پایین نمدونم دلیلشم چیه

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
s22feميخوام بخرم چطوره؟

من خودم بیستِ شونو دارم😄

قطعا ۲۱ و ۲۲ شون بهتر باید باشه

تاپیک بزن اونایی ک دارن نظر بدن

سرعتش خوبه. البته ی بار از دستم افتاد لنز دوربینشم نصف نیمه شکسته. هنوز درستش نکردم. اگ خواستی بخری برو از نزدیک ببین. واسه من کاور دوربینش یکم بیرونه. احتمال اسیب دیدگی اش اینطوری بیشتره. شاید ۲۱ و ۲۲ این مشکل رو نداشته باشن

ولی من پنج سال آیفونx داشتم میتونم هم اولین عکساش رو بزارم و هم این چند وقت اخیر قبل اینکه عوض ...

شاید کم عکس میگیری

گوشی همسرمم فرقی نمیکنه چون اصلا عکس نمیگیره

ولی واسه من ک ماهی حدود دو هزار تا عکس میگیرم خیلی فرق میکنه. بعد پنج شش سال

حتی دوربین عکاسی هم‌همینه. دوربین های دست دو رو نگاه کنی تعداد شات زده رو مینویسه. ینی خیلی مهمه

شاید کم عکس میگیری گوشی همسرمم فرقی نمیکنه چون اصلا عکس نمیگیره ولی واسه من ک ماهی حدود دو هزار تا ...

نه اتفاقا 

خیلی زیاد 

خودمم سامسونگ داشتم سامسونگ رو قبول دارم اینجوریه

ولی آیفون رو اصلا