2777
2789

عزیزم من داشتم پارسال عمل کردم برداشتم

راستش نمیدونم چند سانت بوده ولی تو همون یه مرحله با هیستروسکوپی برداشتن

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟

یه لایه مثله غشاء که وسط رحم به طور مادر زادی ایجاد میشه که جلوی رشد بچه رو میگیره یا باعث ناباروری یا باعث سقط مکرر میشه

عزیزم من داشتم پارسال عمل کردم برداشتم راستش نمیدونم چند سانت بوده ولی تو همون یه مرحله با هیستروسک ...

ممنون جواب دادی فداتشم منم ۸ اسفند انشالا عمل میکنم با دکتر آصف جاه مال من زده از بالا تا انتها یعنی بلنده میترسم با ی مرحله برنداره 

و اینکه شما چقد هزینه عملتون شد و درد داشتی بعدش ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

ممنون جواب دادی فداتشم منم ۸ اسفند انشالا عمل میکنم با دکتر آصف جاه مال من زده از بالا تا انتها یعنی ...

خواهش میکنم عزیزم

انشاءالله که همه چی به خوبی پیش بره

راستش من نمیدونم مال من چند سانت بود ولی مثله شما انقدر بلندم نبود 

من پارسال با دکتر رزاقی بیمارستان ابن سینا عمل کردم

فکر میکنم هزینش حدود هفت میلیون شده بود

شما مشکل نابتروری دارین یا سقط مکرر؟؟ دکترتون کیه؟؟

من ی بارداری شیمیایی با افت بتا پارسال داشتم تو عکس رنگی بهم گفته بودن رحمم دوشاخه بعد من تنبلی دارم دو سالونیمه اقدامم حالا تحقیق کردم دکتر آصف جاه پیدا کردم که تو این زمینه ماهرن معلوم شده که دوشاخ نیست رحمم و سپتومه و باید برش دارم

برای بعضیا اگه خیلی طولانی باشه شاید دو مرحله ای بشه ولی بعضیام همون یه مرحله کفایت میکنه،بستگی داره دیگه

اره عزیزم دردش حدود نیم ساعت تا یک ساعت بود،وحشتناک نیست،قابل تحمله،شیاف میدن دردش کمتر میشه

من ی بارداری شیمیایی با افت بتا پارسال داشتم تو عکس رنگی بهم گفته بودن رحمم دوشاخه بعد من تنبلی دارم ...

عزیزم تنبلی که اصلا مشکل خاصی نیست

با دو تا داروی ساده به راحتی باردار میشی

سپتومم که انشاءالله به سلامتی برداری دیگه مشکلی نیست

نگران نباش عزیزم

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله که همه چی به خوبی پیش بره راستش من نمیدونم مال من چند سانت بود ولی مثل ...

اهان تعریف رزاقی هم شنیدم دکتر آصف خیلی گرون میگیره اما از هر کس میپرسم میگه ارزششو داره خیلی تو این کار مهارت داره ده تومن خودش میگیره شخصی ده دوازده تومن هم بیمارستان 

بچه داری عزیزم