2777
2789
عنوان

شوهرم باز گند زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 28 پست
نه مطمعنم چون خیلی وقتا هست ک دوروز از خونه بیرون نمیره کجا میخاد استفاده کنه اونو اخه این هر چی هس ...

نمیدونم برو از ته بکنش بذار تو دستش😂😂😂😂اخه چرا اینا خیانت میکنن😏اگر شوهرم خیانت کرد یه لحظه نمیمونم😑

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم برو از ته بکنش بذار تو دستش😂😂😂😂اخه چرا اینا خیانت میکنن😏اگر شوهرم خیانت کرد یه لحظه نمی ...

راستش این ک باشه تو زندگیم یا نباشه اصلا برام مهم نیس دردم اینه ک هر بار ک ب هرکسی از اطرافیانم با وجود تمام بدیایی ک بهم کردن اعتماد میکنم ضربشو میخورم  همین الانم بره با یکی دیگه هیچ مشکلی ندارم مشکلم اینه ک فکر میکردم شاید از این ب بعد دیگه انقد بهم بد نکنن

تاخیری زده عزیزم ینی واقعا نفهمیدی یا خاستی مام خبردارشیم؟🤔😂

عزیزم میدونم ک تاخیر زده میگم من یه تایمی نبودم اون اسپری تاخیری ک  تهیه کرده از کجا اومده و ایا خیانت کرده یا نه 

راستش این ک باشه تو زندگیم یا نباشه اصلا برام مهم نیس دردم اینه ک هر بار ک ب هرکسی از اطرافیانم با و ...

عزیزم اینجوری نگو امیدوارم بد متوجه شده باشی بهش بگو اون چی بود یا برو توی ماشینو ببین

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
من شنیدم مردا وقتی با یه زن جدید رابطه ایجاد میکنن زود میشن چون تازگی داره براشون خاک تو سرا

همونو میگم دیگه جدیدا با یه اقایی حساب و کتاب داره ک مرد درستی نیس همش با زنای دیگس شکم بخاطر همینه وگرنه خودش ک همیشه میگه من بمیرمم ب تو خیانت نمیکنم و از اینکه ب بدن یه زن دیگه دست بزنم چندشم میشه هیچ رفتار مشکوکی هم ب غیر از این حرکت ندیدم واقعا خیلیم تیزم ینی هیچی از چشمم مخفی نمیمونه 

عزیزم میدونم ک تاخیر زده میگم من یه تایمی نبودم اون اسپری تاخیری ک  تهیه کرده از کجا اومده و ای ...

ن بابا ب دلت بد راه نده

شاید خاسته بعد ی مدت ک نبودی ی فیضی ببره از با هم بودنتون و دیر رابطه تموم شه

عزیزم اینجوری نگو امیدوارم بد متوجه شده باشی بهش بگو اون چی بود یا برو توی ماشینو ببین

نخاستم ب روش بیارم تهش یا میخاد بگه برای اون اقاس یا واسه خودمون گرفتم یا هر چیز دیگه ایحوصله بهونه تراشی نداشتم ولی خب کنار دردای دیگم این دردی نیس که 

شایدم شکم بی دلیل باشه

خاهر از من ب تو نصیحت، از نی نی سایتیا کمک نخوا

بخدا اینجا از کاه کوه میسازن

شوهره چن ساله باهاش زندگی میکنی قطعا خودت بیشتر از هرکسی میدونی اهله خیانته یا نه

الانم اگه میدونی مرده خوبیه و سر و گوشش نمیجنبه الکی بد به دلت راه نده،،اینجا تا تقی ب توقی میخوره میگن اره داره خیانت میکنه.این چرندیات رو ول کن و بچسب به زندگیت اینجوری فقط نسبت ب شوهرت سرد و بدبین میشی 

حتی تو قران هم خدا گفته:بَعضیَ ظَنَّ اِسمُ:بعضی از گمان(شک ها) گناه هستند،،

من خودمم ادم شکاکیم ولی دارم کنارش میزارم چون شک پایه  و اساسش رو شیطان تو دله ما میزاره

خاهر از من ب تو نصیحت، از نی نی سایتیا کمک نخوا بخدا اینجا از کاه کوه میسازن شوهره چن ساله باهاش ز ...

اره میدونم چی میگی واقعا ولی حس بدیه ک میاد سراغ ادم من قبلنا شکاک بودم ولی الان واقعا نیستم ولی خب گاهی ادم یه چیزایی میبینه ک شک میاد سراغش باز