2777
2789
عزیزم با توجه به شرایط بچه تون ،و تخصص متخصص معرفی میکنند  شاید مشکل من با شما متفاوت باشه،بهت ...

اتفاقا کاردرمانی که واس بچم گذاشتن باعث شد حال بچم بدتر بش...چون بیش حسی داشت و تمرینات درست رو ب بچم نداد...واس همین از تیمشون جدا شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همون دیگ یکی از کارایی ک ماباروش دکتر موسوی انجام دادیم صفر مطلق فضای مجازی هست وکتاب و قطع کا ...

تلگرام و اینستاگرام ندارم واتساپ هم ک فیلت ر هست شما سروش یا روبیکا ندارید برام بفرستید ویس ها رو

چ کتابهایی باید بگیریم براش اتفاقا ب کتاب علاقمند هس

عزیزم کتاب اصلا.کتابم مجازی حساب میشه مثل تلویزیون وگوشی باید صفر بشه

ببین من سروش و... ندارم. ایتا دارم

ک ایتا خانم فقیهی دستیار خانم دکتر هستن و وویسارو برات میفرسته.الان شمارشو میزارم.

خانم فقیهی۰۹۱۶۰۵۰۶۲۳۹

۱۱ وویس پایه. ۵ وویس پرسش و پاسخ هست بگو بفرسته برات ک رایگانه. وویس ۶ توگروه امید هست

وویس ۷ و۸ ک من براش هزینه کردم ۴۰۰ تومن .

و خیلیم بدرد بخوره.توصیه میکنم گوشش بده.

و اینک بنظر من یه فیلت... ۲۰۰ تومنی بخری وتلگرام واتس اپ نصب کنی و وارد گروه امید بشی خیلی عالیه.چون من وقتی وارد گروه امید شدم ک ۵۰۰ مادر عضو هستن وتجارب و جواب و سوالاشونو خوندم خیلی چیزا دستگیرم شد

بنظرم اون ۴۰۰ و ۲۰۰ فیلت...... ارزش خوب شدن بچرو داره. وخانم دکتر فقط واتس اپ جواب سوال میدن.وتوتلگرام فقط عضو گروه امید میکنه ک رایگانه. ان شاالله بچت کامل درمان میشه.مثل پسر من ک الان گفتارش خیلی بهتر شده .واقعا روش خاصیه. تحمیل نمیکنم بهت.برو جلو جواب گرفتی ادامه بده‌.نگرفتی برگرد.موفق باشی.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️