2777
2789
عنوان

جنسیت سونوی ان تی کی بلده؟

1042 بازدید | 26 پست

سلام اونایی ک واقعا واردن بگن بنظرتون دختره یا پسر؟دکتر ک بمن گف چون چیزی نمیبینه دختره ولی ۱۸ هفتگی قطعی میگه (تصویر کج شده گوشیتون رو بچرخونین )

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله بسلامتی بغلش کنی

https://t.me/+gL4bwK7cJIhmYzg0

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خطا خیلی داره  ممکنه آنومالی بگن پسره ولی به نظرم شبیه دختراست

اره اگ بگن پسره قطعی تره

ولی دختر بقول شما خطا داره

اون دکترایی ک خیلی خفنن از رو جمجه و صدای قلب و اینا هم میتونن تشخیص بدن تو ان تی

من فقط یه بچه دارم پسرم هست نمیتونم قشنگ نظر بدم ولی خوب پسر من اینطور نبود که مثلا سر بخوره از این ور به اون ور.... اوایل در حد یه تیک خوردن بود تو شکمم . بعدا هم عین یه توپ جمع میشد یه جا از شکمم ....نواحی مختلف میشد عین یه توپ قلمبه.