2777
2789

سلام خوش تیپها... روزتون بخیر... بچه ها تو خونه هرکاری کردین که از دست شکم و پهلوتون خلاص شدید رو اینجا بنویسید.... مرسی قشنگها🙏♥️

به نام خدا😁

با کالری شماری و حلقه هم وزن کم کردم هم شکم و پهلوم کلی جمع شد

البته شنیدم خوب نیس حلقه.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خوب نیست عزیزم؟

نمیدونم میگن برا ستون فقرات خوب و نیست و از اینحرفا

اما منکه میزنم😅

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نمیدونم میگن برا ستون فقرات خوب و نیست و از اینحرفا اما منکه میزنم😅

فکر کنم اگه مشکل کمر داشته باشی ضرر داره، ولی راه خوبی پیشنهاد دادی اصن یادم نبود... مرسی عزیزم... شما چند بار در روز میزنین؟ چقدر زمان برد تا آب شد؟ هرچی میخوری کالریشو در میاری؟

منم دوماهه ورزش زومبامیرم ک یک ماهشو توباشگاه کارکردم روزهای دیگه توخونه وازلحاظ وزنی دوکیلو کم کردم تماسایزی نگم برات ک پهلو وشکمم کلا رفت الان همینجورم بمونم راضی ام خدا وشکر ولی فعلا ک و زش میکنم

منم دوماهه ورزش زومبامیرم ک یک ماهشو توباشگاه کارکردم روزهای دیگه توخونه وازلحاظ وزنی دوکیلو کم کردم ...

عزیزم تو خونه خودت کار میکنی یا با برنامه یا تی وی؟؟ 

فکر کنم اگه مشکل کمر داشته باشی ضرر داره، ولی راه خوبی پیشنهاد دادی اصن یادم نبود... مرسی عزیزم... ش ...

قربونت عزیزم

اره برا شکم و پهلو بخای حلقه خیلی خوبه. منکه نتیجه گرفتم.

اولش که بلد نبودم بزنم . روزی دو سه بار هر بار ۵ دیقه میزدم. که همش میفتاد.

اما بعدش که یاد گرفتم رفتم حرفه ایش رو خریدم . از اینا که ساچمه داره ضربه میزنه. دیگه از روزی یه ربع شروع کردم الان نیم ساعته. باید بیشترش کنم ولی حوصلم سر میره😅 فیلم میبینم تا تموم شه😁

اما دیگه مثل قبل خستم نمیکنه. میگن بدنم عادت کرده بش باید وزن بالاترشو بخرم. مثلا ایناکه دو ردیف ساچمه داره.

کالری شماری هم بله . حساب میکنی در روز چقدر مجازی بخوری. خوردنی هاتو  وارد برنامه میکنی و حواست هست از محازت بیشتر نخوری