2777
2789

سلام صبحتون بخیر لطفا از تجربیاتتون بگید برام بار اوله میخوام برم کربلا و اینکه وقتی میری حرم ب کاشت ناخن یا ارایش گیر میدن؟ دیگه چ چیزایی هست ممنون میشم کمکم کنید  امشب حرکت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجا اکثر کسایی که میان، قبلش غسل زیارت کردن، ولسه همین اکثرا آرایش و کاشت ندارن

ولی برا بقیه هم، به آرایش چشم اصلا ایراد نمیگیرن، چون تو بین عربا سرمه کشیدن خیلی عادیه ولی رژ و بقیه نه خیلی. 

خیلی گیرشون در مورد مواد هست خخخ 

چندین بار تو راه گشت گذاشته اند 

معمولا تو سامرا که میرسن شب اش جایی نمی‌گیرند برات تورها و چیزی هم بهت نمیدن بخوری میگن از همونجا استفاده کن چون اونجا غذای نذری زیاد هست 

نجف هتل هاش خوبه و تمیز اما کربلا کثیف اند غر نزنی دیگ باید بپذیری 

گوشی ب هیچ عنوان تو حرم نمی‌ذارن ببری اگ دعایی میخوای بخونی بنویس برگه کاغذ همراهت باشه سعی کن دعاهایی بکنی که خیر دنیا و آخرت توش باشه جامع و کامل زیر قبه امام حسین علیه السلام رسیدی دو رکعت نماز بخون تو قنوتش از امام چیزی بخواه

کفش نمی‌ذارن ببری حرم حتی تو پلاستیک هم بهت گیر میدن 

منم دعا کن اسمم پروین هست 

یاحق