2777
2789
عنوان

بچه هاتونو چجوری میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 46 پست
یه بند ازین طرف اتاق بسته بودیم اون طرف اتاق، پتو و تشکش داخلش، تکون مسدادیم خوابش میبرد بهش میگن نن ...

چه خوبه .خیلی سخته اینحوری به هیچکدوم از کارام نمیرسم وقتیم بیداره شیر که میخوره نمیتونم زمین بذارم بالا میاره اکثرا تو بغلمه

اگه تو فامیل تون کسی گهواره داره قرض بگیرین توش ببین میخوابه یا نه با طنابم به قول دوستمون میشه درست ...

گهواره براش خریدیم توش نمیخوابه .وقتی میذاشتم توش جیغ میزد دوس نداشت اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی باید تحمل کنی خب طفلک مشکل داره نمیتونه بخوابه دختر منم رفلاکس داشت ۴ ماه نشسته خوابیدم بعد ۶ ...

تا الان همه ی همه دکترای کودکان شهرمون بردم واسه رفلاکس بعد دو سه بار یه شهر دیگه بردم بهتر نشده.خودم شیرم کم بود از دو ماهگی بهش ببلاک ای آر میدم با اینکه غلیظه اوتم بالا میره.این دکتر اخری گفت نباید بهش شیر خشک میدادی با اینکه بچم گرسنه بود .کمکی هم ۶ ماهگی شروع کن.دکتر قبل اون هم گفت از ۵ ماهگی شروع کن .ادم نمیدونه حرف کدوم دکترو گوش کنه..امتحان میکنم فردا بهش نمیدم ببینم چجوری میشه

تنیا تو کوردی یعنی تنها اگه کوردی وکرمانشا ببرش یه چشمه ای هست با اسم تینی ریزه  اونجا من با چشم خودم دیدم شفا داده خیلیا هم رفتن شفا گرفتن.یه چشمه ای هست که ابش میره تو شن های دورش و ناپدید میشه اسمش بخاطر همون شن های ریزش  گذاشتن تینی(چنی) ریزه  اون طرف جوانروده .کوردای دیگه که میان تو این تاپیک حتما برید معجزه اش رو ببینید

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من مهابادم شما کجایین

منم کوردم ولی الان شهرستان زندگی میکنم خودمم جدیدا شن دارم قراره برم کرمانشا حتما میرم اونجا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
تا الان همه ی همه دکترای کودکان شهرمون بردم واسه رفلاکس بعد دو سه بار یه شهر دیگه بردم بهتر نشده.خود ...

دختر من از بدو تولد شیرخشکی بود

من انواع شیرخشک ها رو امتحان کردم تا سومرامیل بهش ساخت به دستور پزشک با بیومیل ای آر قاطیش میکردم 

برای مثال اگه میخواستم ۹۰ سی سی درست کنم دو پیمانه سوپرامیل رو با یه پیمانه بیومیل ای آر قاطی میکردم

چون هم بیومیل ای آر بهش نساخت هم ببلاک ای آر 

اگه بخوای قاطی کنی حتما باید از یک شرکت باشن 

مثلا سوپرامیل و بیومیل از یه شرکتن

ببلاک معمولی و ببلاک ای آر از یه شرکتن

نمیتونی سوپرامیل رو با ببلاک ای آر قاطی کنی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اخه بچم مریض بود از اول .هرجوری بگی امتحان کردم نمیخوابه

عزیزدلم،انشالله خوب میشه نگران نباش، فقط یه مادر میتونه این روزای سختو تحمل کنه،میگذره خدا بزرگه داروهاشو بده از یکیم کمک بگیر نمیشه همش بیدار بمونی سخته واقعا

کرمانشاه اون آبو داره؟

یه چشمه اس به اسم کوردی چنی یا تینی ریزه اون طرف جوانروده .اگه الان بخاطر رفلاکس معده بی تابی میکنه خب تو عید ببریدش هم مسافرت هم شفا میگیرین ولی اگه واقعا بخاطر کلیه اش اذیت میشه زودتر یا ببرید یا اگه تو کرمانشا کسی دارید  بفرستید از ابش بیاره بدید بهش

و اینکه بخاطر بی خوابیش زیاد تکونش تو بغلت ندی احتمال داره با اون تکون های زیاد و کم سنگش تکون بخوره بدتر دردش بیاد ولی تو گهواره اینا چون یه حالت  میاد و میره  کلیه اش اذیت نمیشه