2777
2789

هر وقت مشکل خانوادگی و.. واسش پیش میاد تو خودش میریزه و به من چیزی نمیگه 

مثلا اینجوری ک اگه ناراحت باشه ی روز کلا غیبش میزنه 

و فرداش ک باهات حرف میزنه دوس نداره راجب مشکلش بهت بگه 

در این مواقع باید چیکار کنیم ک اعتماد شریک عاطفیمونو ب دست بیاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم همینه. کلا راجب ناراحتیا هیچی نمیگه.  کنار بیا. ما چندیییین ساله همینیم

قهر کردن کار اشتباهیه این مواقع؟ یا اینکه بهش اصرار کنی ک بت دلیل ناراحتیشو بگه؟ 

من از یچیزی ناراحت باشم شده یروز غذا نمی‌خورم یا خوابم نمیبره یا اصلا نمیتونم کاری انجام بدم ولی اون بیخیال پامیشه صبحونه غذاشو قشنگ میخوره سر وقت هم میخابه نمی‌دونم خودشو میزنه به بی‌خیالی یا کلا هیچی روش اثر نداره

قهر کردن کار اشتباهیه این مواقع؟ یا اینکه بهش اصرار کنی ک بت دلیل ناراحتیشو بگه؟ 

واسه چی قهر کنی

اهمیت نده بنظرم

من اهمیت نمیدم هیچوقت

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

بحث اعتماد نیست اون تو خودش مسائلو حل میکنه بیشتر از اینکه بخواد واسه آروم کردن خودش با دیگران درد دل کنه با خودش صحبت میکنه و به آرامش میرسه ، به تنهایی و فضایی که واسه آروم شدن نیاز داره احترام بذاری بهترین کمکو بهش کردی تا اینکه بخوای همش سوال کنی یا خودتو کنارش جا بدی 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
بحث اعتماد نیست اون تو دردن خودش مسائلو حل میکنه بیشتر از اینکه بخواد واسه آروم کردن خودش با دیگران ...

حتی گلگیم نکنیم ک چرا این رفتارو داره ‌؟ 

یا بهش بگیم ک دوس داریم همونطور ک شریک شادیاشیم شریک غمشم باشیم 

حتی گلگیم نکنیم ک چرا این رفتارو داره ‌؟  یا بهش بگیم ک دوس داریم همونطور ک شریک شادیاشیم شریک ...

خودت اگه موقع ناراحتی یه رفتار خاصی از خودت نشون میدی خوشت میاد کسی ازت گلگی کنه؟ مثلا شما اهل درد دل هستی و کسی بیاد بهت بگه چرا انقدر درد دل میکنی یکم خوددار باش ،این رفتار بدتر باعث ناراحتیت نمیشه ؟هر کسی بر حسب خصوصیاتش یه رفتاری نشون میده و اعتراض بهش بدتر آزار دهندس تا کمک کننده  

خودت اگه موقع ناراحتی یه رفتار خاصی از خودت نشون میدی خوشت میاد کسی ازت گلگی کنه؟ مثلا شما اهل درد د ...

اول بگم ک مرسی ک انقد صبورانه جوابمو میدین 

خیلی حرفاتون تاثیر گذاره 

و اینکه حق با شماس ولی من با خودم چجوری کنار بیام ک نیاز دارم مردی ک دوسش دارم بهم اعتماد داشته باشه و منو غریبه ندونه 

ناراحتیم ناخواسته رو رفتارم تاثیر منفی میزاره 

اول بگم ک مرسی ک انقد صبورانه جوابمو میدین   خیلی حرفاتون تاثیر گذاره  و اینکه حق ب ...

خواهش میکنم عزیزم،میدونی بحث اعتماد نیست بهتون کاملا اعتماد داره فقط موضوع اینه که وقتی که ناراحته صحبت کردن با دیگران فقط انرژیشو از بین میبره و آشفته میشه در واقع زمانی که بیشتر از هر وقت دیگه ای نیاز به آرامش داره ازش گرفته شده ،شما اگه اینو بپذیرید که با احترام گذاشتن به تنهاییش چقدر دارید بهش کمک میکنید و درکش میکنید راحتتر میتونید با خودتون کنار بیاید و ایشونم خیلی ازتون ممنون میشه که انقدر خوب میفهمیدش