2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست
اگه دوست داشتی بگو تا فکر نکنم تنها هستم 

خیلی طولانیه  چند سال از عمرم کلا درگیر بودم، فقط کلیاتش اینه با یه بچه دوساله ویکی هم شش ماهه باردار وخونه اجاره ای همسرم رفت یه شهر دیگه برای کار، یه روز جمعه گوشیش خاموش شد.... فقط نفرینش نکنید که الان دارم باهاش زندگی میکنم، تقصیر خودش نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوکی وارد شده به زندگیت دوست من؟

شوکی که داغونم کرد شوکی که باعث شد به ته خط برسم و خودکشی کنم شوکی که از کل دنیا متنفر بشم شوکی که باعث شده بیمارستان روانی بستری بشم شوکی که باعث شد سه ماه تو ی اتاق تاریک خودمو زندانی کنم از چی بگم عزیزم از چی بگم آرزو کن زودتر بمیرم تا شاید به آرامش رسیدم

شوکی که داغونم کرد شوکی که باعث شد به ته خط برسم و خودکشی کنم شوکی که از کل دنیا متنفر بشم شوکی که ب ...

عزیزم خدا انشاالله از این به بعد زندگیت رو بهت امید وشادی بده،، منم زندگی خیلی سختی تجربه کردم ولی همیشه امیدداشتم به آینده، فقط بگم امیدت از دست نده گلم