2777
2789
عنوان

چجوری وانمود کنیم مریضیم؟

857 بازدید | 17 پست

واقعا نیاز دارم

خودم الان سرماخوردما ولی مامانم بازم میگه برو مدریه فرداعم امتحان زیست داریم هیجی نخوندم حالممم بددد

چکار کنم مثلا تب داشته باشم که مامانم بگه نمیخاد بری

کمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ی پیاز بردار تا عمق وجودت بو کن یجا شنیدم پیاز گذاشتن زیر بغل باعث میشه دمای بدن بالا بره اینجوری وانمود کن تب داری😂

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌

خدا منو ببخشه که راه چاره نشونت میدن😁

صبح که پامیشی تلو تلو برو جوری وانمود کن سرگیجه داری

الکی برو تو دستشویی انگشت بکن ته حلقت تا عق بزنی😁

البته باید مامانت بیدار باشه تا متوجه بشه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

سشوار نگیر جواب نمیده 

بنظرم بگو تو گروه مدرسه اعلام کردن فردا نیاین دبیراتون نمیان

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

منم دارم این مراحل طی میکنم گ فردا نرم 😂

من برم خداییش ظلمه 

۳ زنگ بیکاریم

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)