2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه بابام منو زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 86 پست
درک میکنم عزیزم چون ده سال پیش توهمچین منجلابی گیرکرده بودم باشوهره روانی وشکاک منم بخاطره اون باخان ...

خداروشکررررر عزیزمممم خوشبخت باشی الهیییییی😍❤💋

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

بعد اینکه زد انگار ب خودم اومدم...گفتم داری با زندگیت چیکار میکنی دختر؟ازین برای تو شوهر در میاد؟؟؟این ب تو محبت میکنه اصلا؟؟؟؟شده یبار بغلت کنه بوست کنه؟؟؟هروقت دلش راب...میخواد میاد طرفت اونم مثل زنای خیابونی کارشو میکنه بعد پشتشو میکنه بهت میخوابه چرا پای این ادم موندی؟؟؟ب چی دل خوش کردی؟؟؟؟

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم و فکر کردم رفت بازم زهرماری کوفت کرد و اومد بازم دلش خنک نسده بود اومد  داد و هوار و فش منن هرچی گف جوابشو دادم پاشد حمله کنه سمتم پدرش نزاش و فلاسک چای رو برداش و پرت کرد سمتم خورد ب پام و چیزیم نشد...

خلاصه دوساعتی فقط فحش داد و بزور نگهش داشته بودن

گفتم فردا میرم گف حق نداری شب ب زور باهام اشتی کرد اونم بخاطر رابطه...

دیگع ازون روز تصمیممو گرفتم ک جداشم چون فهمیدم این ب درد من نمیخوره

دیروز خونه بابام بودم...

اومد منو برد رفتیم گفت وامتو بده من گفتم نمیدم تو چرا مال خودتو برنداشتی؟؟؟؟من تا اخر عمرم باید تو خونه با مانتو و شال بگردم؟؟؟تو اشپزخونع بخوابم؟؟؟

گفت من همینم تا اخرم اینطوری میمونیم گفتم من تحمل ندارم بیا منو تموم کن گفت تو عرضه دل کندن از منو نداری

خداروشکررررر عزیزمممم خوشبخت باشی الهیییییی😍❤💋

ممنون خواهرانه بهت میگم خودتونجات بده نزاردیربشه بخودت بیای میبینی تبدیل شدی به یه آدم افسرده که داره افسوس گذاشته رومیخوره که چراخودش جونیشوعمرشوبخاطره همچین آدمی سوزوند

گفتم با همه چیت ساختم ولی دیگه تحمل ندارم میبینم لیاقت نداری...

گفت  من برات یه عالمه لباس گرفتم طلا خریدم (درحالی ک یدونه انگشتر بود یه جفت گوشواره باباش خریده بود یدونم مدال ۳ تومنی)گفتم سر من منت این چیزارو نزار هیچیتو نمیخام فقط تموم کن منو

خببببب

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

گفتم فردا میرم گفت میبینیم...

شب ۴ بار رابطه داشتیم هی پسش میزدم میگفت اخرررین شبه بزار استفاده کنم گردنمو کبود کبود کرد نمیزاشتم ب زور میگفت باید همه ببینن تو مال منی فردا با این وضع نمیتونی بری خونتون هه...

صب شد همین امروز تا ساعت ۴ عصر خابیدم بعد بیدار شدم لباسامو جمع کردم اینم میرف زهرمار خوری بهش گفتم من دارم میرم گفت حق نداری گفتم حق منو تو یکی تعیین نمیکنی...

کیفو برداشتم طلاهارو بدم مادرش دیدم بلههههه مادرش شب پاشده اونارو برداشته هه هه عفریتسسسسس

زنگ زدم مامانم با تاکسی اومد همه چیو برداشتم اومدم خونمون

دوساعت پیش یه نفر درو محکممممم زد دیدم بله خود اقای الکلیه مست مست اومد نشست گفتم نمیخوام ببینمت بین منو تو همه چی تموم شده یه سیلی محکم زد بهم جلوی بابام مامانم خاهر برادرم...

بابام حمله کرد سمتش گفت پدر سگ با چه حقی جلوی من تو خونه ی من بچمو میزنی من جلوشو گرفتم تا کتک کاری نکنن اونم ب زور انداختن بیرون از خونه زنگ زدیم پلیس هی سنگ مینداخت ب در خونمون بابامم ب زوووور نگه داشته بودیم

دوساعت پیش یه نفر درو محکممممم زد دیدم بله خود اقای الکلیه مست مست اومد نشست گفتم نمیخوام ببینمت بین ...

عزیزم چقدر دردناک  

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

پلیس اومد جریانو گفتیم گفتن حکم جلب نداریم گزارش نوشتن گفتن فردا برین شکایت تنظیم کنید...

اینم اخر عاقبت عاشقی منی ک خودمو تباه کردم...بخاطر ی تفر از خانوادم گذشتم اینم شد اخر و عاقبتم خواهش میکنم سرخود ازدواج نکنین بزرگترا یه چیزی میدونن میگن نکنین...من گوش نکردم حالا قراره با یه شناسنامه سیاه تاوان حماقتمو بدم برام دعا کنین تا زودتر از شرش خلاص شم

پلیس اومد جریانو گفتیم گفتن حکم جلب نداریم گزارش نوشتن گفتن فردا برین شکایت تنظیم کنید... اینم ا ...

خدا کمکت کنه عزیزم 

بلاخره هر اشتباهی یه تاوانی داره... صبر کن.. ب خودت زمان بده.... میگذره هرچند بسختی هرچند با یک رد زخم تو وجودت ولی بلاخره تموم میشه و روزهای بهتری میرسه