2777
2789

سلام دعای فروش نوشتم تو خونه گذاشتم حالا از دیروز بانگاهدارها همش زنگ میزنن خونتونو میخایم میترسیم خونه خوب پیدا نشه با این پولمون واینکه شانس نداریم که هم بفروشیم خونه بره بالاتر و ضرر کنیم تو رو خدا راهنمایی کنید چیکار کنیم .

اینم بگم خونه ویلایی 300متری نزدیک حرم یه جای شلوغ وپر رفت وآمد قیمت گفتن مت ی 30میلیون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول باید خونه که میخوای بخری پیدا کنی بعد خونه قبل بفروشید اینجوری بین یک یا دو روز خونه خودتم می‌فروشی خیالت هم راحته خونه هم معامله کردی منظورم جدیده هست،اگر اول خونه الان بفروشید بعد دنبال خونه بگردی ضرر میکنی

سلام چه دعایی کردین میشه بگین احتیاج دارم

زندگی کردن با خانواده همسربدذات وبی عاطفه یعنی روزی هزاربارارزوی مرگ کردن خدایا به دلم وزندگیم آرامش بده دوستای گلم هرکسی امضامومیخونه دعاکنه برام⁦👨‍👩‍👧‍👧⁩
اهل کجایی؟کلا بعد عید گرونتر میشه درسته توکل بر خدا کن اول خونه پیدا کن بعد حساب و کتاب پول ها بعد خ ...

مشهد هستیم خونه ی ما از حرم یه بیست دقیقه راهه با ماشین  یه خونه پیداکردیم پنج دقیقه تاحرم پیاده  ولی قدیمی ساز خیلی بزرگه نیت کردم اگه اون بشه بدیم زائرا هرسال 🥰

میشه این دعارو بگید ماهم‌زمین داریم بفرشیم خیلی وضیت مون خراب شده 

سوره کوثر با گلاب و زعفران رو برگه بدون خط نوشتم وتو خونه آویزان کردم سه روز نشده همش مشتری میاد 

ممنون  

زندگی کردن با خانواده همسربدذات وبی عاطفه یعنی روزی هزاربارارزوی مرگ کردن خدایا به دلم وزندگیم آرامش بده دوستای گلم هرکسی امضامومیخونه دعاکنه برام⁦👨‍👩‍👧‍👧⁩