2777
2789

خوبه یا نه چجوری استفاده کنم ؟ روزی چن بار استفاده کنم ؟

امروز فهمیدم پوست صورتم چرب هست مسول ارایشی بهداشتی داروخونه بهم گفت من همش تاکید میکردم پوستم خشکه گفت نه چربه 

بهش گفتم ژل شستشوی صورت بهم بده گفت من فوم بهت میدم برای پوست این بیشتر بدرد میخوره ...

مسئله دیگه اینکه من ب فاصله دک هفته ۳۰۰ هزار تومت دادم دوتا کرم آبرسان زودم تموم میشه چون کوچیکه زود تموم میشه حالا اگه بخوام ی آبرسان ارزون تر بگیرم همون کارایی این کرم خودمو داره؟ ( آبرسانی ک خودم استفاده میکنم لاتایر هستش )

آبرسان روهم روزی چن بار استفاده کنم ؟

ممنون از راهنماییتون 🌹

شب و صبح با فوم بشور صورتتو عزیزم و بعدش هم آبرسان و مرطوب کننده بزن.. اگ نمیتونی هزینه کنی در حد آبرسان خودت برند هایی رو پیدا کن ک افراد با تجربه مشابه شما و پوست چرب ازش راضی بودن.. 

FREEDOM...🌱🤌🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب و صبح با فوم بشور صورتتو عزیزم و بعدش هم آبرسان و مرطوب کننده بزن.. اگ نمیتونی هزینه کنی در حد آب ...

ممنون عزیزم 

خواستم بدونم برند نباشه کارایی داره ؟

همیشه محصولات پوستی قیمت مناسب بخر چون مداومت خیلی مهمه اگر گرون بخری و بعد دیگه نخری بزنی فایده نداره

نحوه استفاده نوشته رو بسته بندیش ولی معمولا باید تکون بدی کف کنه بعد بزنی به پوستت یه چنددقیقه بمونه و ماساژ بدی قشنگ و بعد ازچنددقیقه بشوری.فکر کنم روزی نهایت یک یا دوبار کافیه 

حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَكيل
من ابرسان رو صب و شب موقع خواب استفاده میکنم

خودمم همینطور استفاده میکنم ولی چون کرم کوچیه زود تموم میشه 

من تازه وارد بازار زیبایی شدم پوستم داغون شده 

همیشه محصولات پوستی قیمت مناسب بخر چون مداومت خیلی مهمه اگر گرون بخری و بعد دیگه نخری بزنی فایده ندا ...

اره دقیقا هم نظر شمام اگه دو هفته دیگه نتونم بخرم بدرد نمیخوره باید همیشه باشه حتی اگه ی خورده ارزون باشه 

اتفاقا امشب زدم  ب صورتم خیلی حس خوبیه نرم و لطیف شده

اره دقیقا هم نظر شمام اگه دو هفته دیگه نتونم بخرم بدرد نمیخوره باید همیشه باشه حتی اگه ی خورده ارزون ...

اره دقیقا 

روتین پوستی خوب ایناس: ضد آفتاب -فوم یا ژل شست و شو مناسب با پوست - تونر - آبرسان یا مرطوب کننده اگر هرروز انجام بشه عالیه

حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَكيل
اره دقیقا  روتین پوستی خوب ایناس: ضد آفتاب -فوم یا ژل شست و شو مناسب با پوست - تونر - آبرسان ی ...

مرطوب کننده همیشه بوده ابرسانم ی ماه دارم میزنم امرکزم فوم خریدم 

پس دارم ب روتین نزدیک میشم 

عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت 🌹🌹🌹🌹🌹