2777
2789
عنوان

کیا همسایه پرسرصدا و بی ملاحظه دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4825 بازدید | 146 پست

همسایه پایین ما یکسره در خال جیغ زدن و فحش و دعوا با شوهرش حالبه میشناسمش دوستم هست شوهرش هم دوست شوهرم چند بار مداخله کردیم حل نشد طلاق هم نمیگیرن یکسره دعوا و جیغ و …

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی چشم‌ب جهان گشودم تا الان‌‌که ۳۲ سالم 

از ساعت ۶ صبح صدای تی وی تا اخر بلند تا ۴ صبح خدا شاهده اگر دروغ بگم هیچ وقت عادی نشده برام‌حتی یک لحظه هم‌پدرم هم مادرم 

ازخدا فقط میخوام بهشت و جهنمش تلوزون نداشته باشه تا ب ارامش ابدی برسم 

شما ک همه آپارتمان نشینید.

من طبقه بالا مادر شوهرمم

هرشب دعوا دارن جنگ داد بیداد 

یک مادر شوهر پیر بیوه.یک گوش سنگین عجول و فزول 

یک برادر شوهر تصادفی و دست و پا کج شده عصبی بی تربیت ک هر شب فحش ناموسی میده ب خاهراش 

یک خاعر شوهر عصبی ک هی داد میزنه دعوا داره کلن با همه و پرتوقع چون یتیمه 

و یک خواهر شوهر ک دختر خوبیه سرکار می‌ره اما نمی‌دونم چرا مجرد مونده .این صداش کم میاد اما یکم خنگه...عادت کردن داد بزنن چون مادرشون کر شده

واعا ادم باید چکار کنه؟ ماهم راه میریم خب صدا میاد نمیدونم چکار کنم همه جای خونه فرش نیست ک برای هم ...

اروم راه برو عزیزم من میدونم اون همسایه چی میکشه گناه داره تو بخ خاطر خدا پنجه پاهاتون و آروم بزار زمین 

همسایه طبقه بالا ما یه سالی دعوا داشتن زن و شوهر شدید.نصف شبا شروع میشد خانومه‌میدویید تو خونه درها رو به هم میکوبید خیلی بد بود .یه روز دعواشون شد تمام وسایل اقا رو از پنجره پرت کرد بیرون بچهام میترسیدن از صدای بلندشون.البته خانومه مشکل داشت باید بستری میشد بیمارستان روانی.نمیدونم چی شد که یهو خوب شدن باهمدیگه و صداشون و ما نشنیدیم.

من از دو طرف هم داریم یکیشونو تذکر دادیم چندبار و سری اخر تهدید کردیم پلیس میاریم دیگه به کاراشون ...

من یبار زنگ زدم 110..گفتن باید حضوری بیاید تا ما بیایم.. ما هم بیخیال شدیم 😑😑

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄

همسایه ما صابخونه اس خیلی ارومن اصلا انگار هیچکس خونشون نیس ماهم خیلی بیصداییم طوری که ی هفته خونه نبودیم نفهمیده بودن من تاحالا فقط یکی دوباره شوهرشو دیدم خودشونو نه.ولی شوهرم همس گیر میده میگه راه میری پاهاتون نکوبی زمین😂

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹
وای بالاسری شما هم صدا میکنن بی فرهنگا چقدر بی فرهنگ زیاد شده عه

😭😭 آره من که افسردگی مزمن گرفتم ،،تازه بیشتر از یک به بعد شب شروع میکنن

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
شما ک همه آپارتمان نشینید. من طبقه بالا مادر شوهرمم هرشب دعوا دارن جنگ داد بیداد  یک مادر شو ...

تازززززههههه .تابستون ک میشه هر روز مادر ه با این پسرش تو حیات دعوا دارن...

من چی بگم خونه دادم دست مستاجر تا نصفه شب بالا سرمون سروصدا میاد هر جی به زبون خوش میگیم فایده نداره ...

ما هم مستاجر مون خیلی بیشعورن نوه هاشون هر چی اشغال هست از بالا میندازن میوفته بالکن ما 

هی آهنگ باز میکنه زنه 

خیلی بی فرهنگه خیلی 

هر وقت دختراش بیاد که واویلااا انگار جنگه خونشون