2777
2789
عنوان

کیا همسایه پرسرصدا و بی ملاحظه دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4825 بازدید | 146 پست

وای خدا داغ دلم تازه شد خواهر 

طبقه بالای ما شوهرش شب کاره 

ساعت ۱۰ شب میره تا ۱۰ صبح 

از عصر با شوهره دعوا و داد و بیداد ، ده شب که شوهره میره این خانم تازه شروع میکنه جارو برقی . مرتب کردن کمد ها در اتاقا و کمد ها رو میکوبه بهم،  از صبح که بچه هاش شیطونی کردن و نتونسته جلو باباشون دعواشون کنه ، یه سره دعوا و‌داد و بیداد سر بچه ها و گریه و جیغ از اونا و این روال تا ساعت یک و دو نصفه شب ادامه داره 

صبح ها که شوهرش میاد چون میخواد بخوابه این خونه آروم آرومه  و از بعد از ظهر داد و بیداد و دعوا با شوهر دوباره شروع میشه تا وقتی بره سر کار 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ما به خاطر همین همسایه نفهم خونمونوجای خوب فروختیم،هفت تا نوه داشت سه تاش هر روز صبح از 7صبح تا 1شب میدوییدنهر چی تذکر دادیم می‌گفت چیکار کنم نوه شیرینه نمیتونم چیزی بهشون بگم،دیدیم فایده ندارد خونمونو فروختیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی چشم‌ب جهان گشودم تا الان‌‌که ۳۲ سالم  از ساعت ۶ صبح صدای تی وی تا اخر بلند تا ۴ صبح خد ...

ببخشید من با پمپ آب مشکل دارم صداش اذیتم می کنه برام اصلا عادی نمیشه ،،شما سعی نکردید جابجا بشید تو این سی سال

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
🤐😑😑 ممنون از این همه نوع دوستی 

چه هم نوع دوستی ،،وقتی خون به جیگرت میکنن،،وقتی ساعت دو شب تا سحر تو کلت پر بازی میکنن،،و بلند بلند می‌خندند و داد همه رو در اوردن،،وقتی هم تذکر میدیم میگن چهار دیواری اختیاری ،،روز هم تحت تاثیر تاشب کلافه ایم و حوصله ی هیچی رو نداریم ،،فکر کنم تا ب حال از این همسایه ها به پستت نخورده

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
خوش به سعادتت از غربتی جماعت دوری

واقعانمیدونم چیکارمیکنن انقدصدامیدن والا هم من هم شوهرم نهایت سعیمونومیکنیم خیلی بی صداباشیم حالاهمسایه نه ولی بچه هاکنجکاون اگه بیدارباشن اگه بشنون ضربه روحی بدی میخورن اونا دوتاپسربزرگم داشتن

نه ولی توروخدا یکم اروم تر راه برید مخصوصا اگه سرامیکه  درکشون میکنم بدجور صدای رو مخیه

من خیلی رعایت میکنم. تازه همسایه بالایی ما شبا دخترش طناب بازی میکنه. اونقدر اذیت کننده نیست. دیگه من راه میرم مطمئنا خیلی صدا نمیاد. اون حساسه. اینقدر حساسیت به درد زندگی تو آپارتمان نمیخوره. اعصاب خودش و ما رو خورد کرده.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

ما یا خدا از ساعت ۴ عصر آهنگ میزاره تا ۸🥴 اسپیکرها رو میزاره تو حیاط خونشون زیاد می‌کنه می‌ره داخل هر روز آهنگ تکراری شوهرمم هم نمیزاره چیزی بگم میگه خونه خودشه حیاط خودشه زشته اما واقعا این دو سالی که اومدن تو محله ما دیوونم کردن یا سگ خریده جدیدن این زبون بسته کوچولو هم هست هی پاس می‌کنه من هی غصه میخورم 

اسنا جونیییییییییییی قبل هستم کاربری دوم هستم از ۹۸ عضو اینجام ✋✋✋✋✋✋
طبقه اخری؟

نه طبقه سوم !!!!

آپارتمان پنج طبقه ای هست 

هر روز آهنگ طبقه بالا تو خونه ماست ،،،،،دخترش میزارع می رقصه با صدای زیاد 

ولی من مشکلی ندارم ،،،،،بلاخره فوقش نیم ساعته دیگه !!!

کسی که اینقد حساسه نباید آپارتمان بره بشینه ,,,,خب آپارتمان همینه دیگهد،،،،دیوار های نازک و نزدیک هم 

باید بره ویلایی بگیره !!اگه اینقد حساسه که هیچکس دور و ورش نباشه