2777
2789
عنوان

تجاوز

508 بازدید | 22 پست

به یکی از اشناهام تجاوز کردن 

بعد تو کلانتری دختره رو ترسوندن ازش رضایت گرفتن 

الان میتونه پرونده رو دوباره باز کنه؟

این که کلانتری زوری رضایت گرفته از دختره قابل اثبات نیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره بگه تهدیدم کردن مجبور شدم الکی بگم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اگه مدرک داشته باشه رو پروندش میتونه باز کنه

نامه پزشکی قانونی هست 

تجاوز کلا چیزی نیست ک قوه قضائیه بگذره ازش 

با این ک رضایتو گرفتن واسه متجاوزا دادگاه تشکیل شد و گفتن ک ارتباط داشتن ولی زیر بار این ک زوری بوده نرفتن هیچکدوم. به هر حال چون ارتباط داشتن شلاق خوردن 

ولی دختره که حقشو نتونست بگیره 

مجازات تجاوز اعدامه

میتونه باز کنه پرونده رو؟ 

اتفاقا همون موقع ک تهدید کردن شما نباید سکوت میکردید و رضایت بدید 

باید سروصدا راه مینداختید ک دیگران متوجه بشن شمارو تهدید کرده 

تهدید هم ب پرونده ش اضافه میشد 

بعد هم میتونید وکیل بگیرید ب وکیل همه چیزو بگید ایشون دوباره پرونده رو ب جریان بندازه 

حتما وکیل بگیرید عزیزم 

تجاوز خودش جرم سنگینی هست 

اخه چون تو کلانتری این اتفاق افتاده قابل اثبات نیست  اونوقت اونا میتونن به جرم تهمت زدن ش ...

از یه وکیل بپرسید

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نامه پزشکی قانونی هست  تجاوز کلا چیزی نیست ک قوه قضائیه بگذره ازش  با این ک رضایتو گرفتن ...

خب بره وکیل بگیره البته اگه پولشو داره

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit