2777
2789
عنوان

نمیخوام پریود بشم ..

726 بازدید | 22 پست

بچه ها من میدونستم تایم پریودم با سفر کربلام یکی میشه قرص خوردم اما نمیدونستم کی میخوام پریود بشم...سه روز قبل مسافرتم خوردم ...

حالا هی لک میاد ... من اولین بارمه قسمتم شده کربلا 🥲 

دلم خیلی شکسته چیکار کنم...

اچ هم امروز دوتا خوردم ولی بازم شبش لک اومد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میگی میدونستم زمان مسافرت با پریود یکی پس چرا از ۱ دو هفته زودتر قرص رو شروع نکردی؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شما میگی میدونستم زمان مسافرت با پریود یکی پس چرا از ۱ دو هفته زودتر قرص رو شروع نکردی؟؟؟

چون طبق تخمینم تاخیر پریودم باید بیست الی سی روزه میشد !!! ولی اصلاااااا اون نبوددد

لکه بینیت واس عوارض قرص. منم دعا کن عزیزم😔

چشم 🥲آخه عزیزم هی درد پریود داشتم از صبح ...دوتا اچ. دی خوردم دردم قطع شد و لکه ها رفت...حالا دوباره هی میاد ...

دوره هام ۷ روز طول میکشه کامل پاک بشم و سفرمون هم ۷ روزه 

برات دعا میکنم ک سفرت با طهارت و پاکیزگی همراه باشه‌. شما هم رفتی زیارت ما رو از دعای خیرت محروم نکن. یادمون کن 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻