2777
2789
عنوان

عادت کودک به بازی با آلت تناسلی

6091 بازدید | 68 پست

سلام دوستان 

بچه من ۵ سالشه حدود سه هفته ست متوجه شدیم با آلت تناسلی 

خودش از روی شلوار بازی میکنه چیزی شبیه به خودارضایی 

البته فعلا اسمس خودارضایی نیست منتها یک عادت غلط هست

همه جوره سعی کردیم بچه رو مشغول کنیم و حواسش رو پرت کنیم و تنوع در تفریحاتش ایجاد کردیم با چندتا مشاور صحبت کردم که راهنمایی شون رو بکار بستم اما فقط کمی موثر بوده نمیدونیم چیکار کنیم!؟

کسی بوده بچه ش درگیر بوده باشه و الان درمان شده باشه؟  

لایکم کنید یک نفر فقططژژ

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم حساسیت نشون بدی بدتره

پسر من خودشو ب شیکم مینداخت و کارتن میدید

میدونستم‌متوجه نیس اما شروعش بود و من زود میگم‌مامانی بلند شو میخوام جارو بکشم‌یا میگم لطفا برو رو مبل تکیه بده حساس نشو

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فقط هر چی بیشتر زوم کنی بدتر میشه 

اونم اسمش خود ارضایی نیست

کنجکاویه

پسر منم یه مدت اینجوری بود بهش گفتم مباید به اندام خصوصیت دست بزنی دستت کثیف میشه

دیگه اینکار و نکرد

ولی بعد از یه مدت از سرش می افته