2777
2789
عنوان

شیرخشک گیگوز خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10222 بازدید | 53 پست
آره مارک گیچُس هم هست کجاای کاری؟😂😂

گیگُوز نه گی گوز😑وجهشو خراب نکنین خوشمزس 🤣

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونه فقط حروفش بهم چسبیده

ما میگیم گوز یا گُوز؟!؟ 🤣

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ژاپنی؟؟؟ من فکر کردم ساخت ایران😅😅😅😅

شایدم اشتباه میکنم چون مامانم میگفت روش عکس یه بچه ژاپنی بود تو هم شبیه ژاپنیها شدی البته شیر خشکهای اون موقع هم کیفیتش خیلی بهتر. از الان بود 

عجب من گفتم کسی که شیرخشک میشناسه بیاد نظرشوبگه اونوقت🤭😑

عزیزم از شوخی گذشته اول باید بچه رو ببری پزشک کودکان بعد شیرخشک انتخاب کنی

خواهر من نان میداد بعد دید بچه زیاد آروق میزنه برد دکتر تشخیص داد که رفلکس معده داره با آزمایش مشخص شد،دکترهم شیر مخصوص رفلکس توصیه کرد

اینایی ک دارن ب گیگوز میخندن همون بی جنبه هایی هستن ک با کسینوس غش میکردن

پیامت عالی بود از ته دلم خندیدم 😂😂😂🤣🤣🤣

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزیزم از شوخی گذشته اول باید بچه رو ببری پزشک کودکان بعد شیرخشک انتخاب کنی خواهر من نان میداد بعد د ...

ممنونم بچم هیچ شیرخشکی ونمیگیره فقط شیرخودم فقط گیگوز ندادم خواستم ببینم چطوره کسی داده خوب باشه اونم امتحان کنم دکترش شیرخشک آپتامیل داد نخوردنان وببلاگ هم نخورد